Cera parašė:
blyn man neleidzia prisijungti prie TD...![]()
kokia man siandien durna diena negaliu....
![]()
atsijunk visishkai, paskui prisijunk ish naujo.. man ir taip buna
Cera parašė:
blyn man neleidzia prisijungti prie TD...![]()
kokia man siandien durna diena negaliu....
![]()
atsijunk visishkai, paskui prisijunk ish naujo.. man ir taip buna
Partizane parašė:
Ar sitas naudingas daiktas?
beta.lt/kaunas/akcija/6087718/greitoji-pagalba-persalus-129-litai-uz-215-litu-vertes-kokybiska-kompresorini-inhaliatoriu-a70-su-papildomu-kaukiu-komplektu-visai-seimai
Manau, kad taip
simulente parašė:
pagaliau pasivijauaciu uz sveikinimus
![]()
svenciami ne tik 4, bet ir 5 men![]()
![]()
jei neklystu svencia siandien:
Liepa
Benas
Eimantas
Leonardas dar![]()
ir Jogaila prisplake si menesi![]()
visiem mazuciam,
,
![]()
dar Gerdutei is pajurio
Partizane parašė:
Niu zinot jei pagal rekomendacijas 20min but prie vieno papuko tai man nepavyko tas nuo gimimo, mano maziuke valgo 5min kiek ji ten istraukia nezinau bet isbunam 3val net ir 4 kartais![]()
Cia teorija ir kursu
Tai ir galvoju, kad va realiai visai kitaip. Mes pavalgom per 10 minuciu. Ir paskui irgi po 3-4 valandu valgom, o naktim ir po 5 ar 6 valandu.
mums kazkoks juodas periodas..viskas nesiseka, aplinkui visur pykciai, depresijos ir nerimas..kad butu tik ruduo kaltas, butu gerai
o dar sian pas daktaryte buvom, tai galit mus jauciu prie paciu maziausiu kruopu irasyt liepose
ir dar raumenukai silpni "mazai uzsiema mama"
Per tris savaites, beveik 5 menesiu musu ismatavimai:
6,7kg (+300g)
66 cm (+1cm)
44cm galvyte (+1cm)-zinau, kad didoka, bet cia jau paveldimumas
vakar is nevilties daviau vaikui ir bulviu kose ir net misinuko..koses dar kazkiek suvalge, o misinuko ne..pastoviai nepatenkintas, o as kaip razinka jauciuosi
Thai parašė:
mums kazkoks juodas periodas..viskas nesiseka, aplinkui visur pykciai, depresijos ir nerimas..kad butu tik ruduo kaltas, butu geraio dar sian pas daktaryte buvom, tai galit mus jauciu prie paciu maziausiu kruopu irasyt liepose
ir dar raumenukai silpni "mazai uzsiema mama"
Per tris savaites, beveik 5 menesiu musu ismatavimai:
6,7kg (+300g)
66 cm (+1cm)
44cm galvyte (+1cm)-zinau, kad didoka, bet cia jau paveldimumas![]()
vakar is nevilties daviau vaikui ir bulviu kose ir net misinuko..koses dar kazkiek suvalge, o misinuko ne..pastoviai nepatenkintas, o as kaip razinka jauciuosi![]()
mano ir pastoviai nepatenkintas, pastoviai klauna vaidinti turiu...
Koriandras parašė:
nu tai detaliau prašom![]()
kurios detales domina? bent jau brolio zmonai davus net tel nr kad galetu ir nakty paskambinti jai i mobilu jei kas... manyshke dave man tik darbo kabineto ir tai skambinti tik darbo valandom...
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai