matrioskyte parašė:
maniske vakar kirto visa diena iki ejimo miegoti ir vistiek kelesi 2kartus pienukoo as jau tikejausi kad nesikels
vistik sakyciau pripratimas,nu bet kada nors atprasim
![]()
![]()
as ir sakau kad pripratimas
zinoma atprasit
matrioskyte parašė:
maniske vakar kirto visa diena iki ejimo miegoti ir vistiek kelesi 2kartus pienukoo as jau tikejausi kad nesikels
vistik sakyciau pripratimas,nu bet kada nors atprasim
![]()
![]()
as ir sakau kad pripratimas
zinoma atprasit
laimue parašė:
O mano nuomone tokia, jei vaikas atsigeria pienuko ir uzmiega viskas tvarkoj, jam jo reikia. bet jei uzmiega gerdamas pienuka ir kitaip uzmigti nemoka - tai tik iprotis, o ne alkis.
manau atsigertu vandens irgi butu viskas tvarkoj-uzmigtu
Darija25 parašė:
manau atsigertu vandens irgi butu viskas tvarkoj-uzmigtu![]()
tikrai ne, jokiu puoduku ir buteliu nakti neima
Wirdzinija parašė:
sveikiname Jūsų Dičkę su tortadieniuir mamytę taip pat sveikiname
![]()
![]()
![]()
aciukas!
Evan parašė:
Sveikos, mamoskaip jusu mazyliai gyvena?
as tai siandien pagalvojau, kad reiktu parduoti vezima jau.
o kam?....
maniskis puikiai jame vazinejasi.... nuo gimimo dar tame paciame kur vaziavo.. ziema ateina, sunku vaikscioti kaip kopustui apsirengus, sniego pas mus perdaugiausiai nebuna, rogiu kasdiena netrauksi... tai kad....
Marija Stiprioji parašė:
O jeigu diena pavargs mama maitint? kas tada?
Kiekvieno vaikas individualus, kiti visai nakti nevalgo, kiti keliasi po kelis kartus. Ko reikia vaikui, jis ta ir pasirenka. O diena manau siuo laikotarpiu visu kemsa visa diena, spek duoti.
O mano nuomone rikdymas vaiko nakti kol jis pavargs ior vel uzmigs, bet tik neduoti pienuko, man kaip valgyt nedavimas. Mano nuomone tokia.![]()
laimue parašė:
O mano nuomone tokia, jei vaikas atsigeria pienuko ir uzmiega viskas tvarkoj, jam jo reikia. bet jei uzmiega gerdamas pienuka ir kitaip uzmigti nemoka - tai tik iprotis, o ne alkis.
vat as ir stebiu - kai jau prades mazai valgyt, ale tik paciulpti ant uzmigimo - tada rauksim si reikala.. kol geria kiek jam norisi - lai geria... (pvz as padarau 180, bet isgeria pvz 100.. ispjauna soske, pasisuka ant sono ir uzmiega). o kol gaminu (nors tai trunka pora minuciu), sedi loveleje arba guli atmerktomis akimis ir laukia...
Marija Stiprioji parašė:
O jeigu diena pavargs mama maitint? kas tada?
Kiekvieno vaikas individualus, kiti visai nakti nevalgo, kiti keliasi po kelis kartus. Ko reikia vaikui, jis ta ir pasirenka. O diena manau siuo laikotarpiu visu kemsa visa diena, spek duoti.
O mano nuomone rikdymas vaiko nakti kol jis pavargs ior vel uzmigs, bet tik neduoti pienuko, man kaip valgyt nedavimas. Mano nuomone tokia.![]()
PRITARIU!!!!!!!!
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai