2013.02.11 19:21 (prieš 13 m.)
o mes valentino dienos nesvenciam net, musu valentino diena yra 19 vasario
musu draugystes diena, na kaip pora tapom.. dar siandien pamenu kaip pries 7 metus pabegau per valentinke nuo savo draugo
o jis kiap dzentelmenas norejo graziai pasiulyt but pora
tai kai suzinojo kad as isvaziavau, pyktelejo o po to telefonu parase sms
bet jau su vyru gryzom i senas roges ir aistra liejas i valias
vakar mano vaikas pradejo mokintis "skraidyt" ir nuskrido nuo lovos. abu verkem, o as aisku issikriokiau jau kaip reikiant, savaitgalis tos ziaurus kad neatlaikiau... mano mamyte vokietijoje atostogavo pas draugus ir suparalyzavo ja, padare tyrimus stubure auglys ir ka nespejom net parsivezt cia turejo ten operuot, kaip tik dabar vyksta operacija.. kazkas baisaus, nes 50 ant 50 teduoda daktarai.. mudu su lelium serga, sese laksto tvarko reikalus, ketvirtadieni isskrenda, kaip tycia kai reikia tai bilietu nerasta.. Beproto skaudu, sirdis plysta ir pikta tuo paciu bet labiausiai seneliu gaila, rizika antros dukters netekt,pries 6 metus neteko vyresniosios ir nuo kraujo vezio
su drauge savaitgali kalbejom, jai skydliaukes vezi itaria.. negaliu kas cia per laikotarpis, vis atrodo nesibaigiantis kosmaras....
na del nukritimo,kadangi mes sergam ir kasdien vazinejam pas daktare kad klausytu plauciukus, tai snd paissakem del nukritimo, nusiunte pas neurologa iskart, bet viskas gerai, kad vakar jau juokesi, zaide pusvalandziui praejus. Tik mane kai pamato verkiancia lupa patempia priropoja salia ir ziuri liudnai patempta lupa i mane