renacik88 parašė:
Sveikos! ir as prisijungiu prie jususiandien dariau testa ir pamaciau taip lauktas dvi juostele
![]()
sveika prisijungusi..labai gerai kad musu gretos pilneja...bus su kuo paplepeti kaip musu zirniukai auga...
renacik88 parašė:
Sveikos! ir as prisijungiu prie jususiandien dariau testa ir pamaciau taip lauktas dvi juostele
![]()
sveika prisijungusi..labai gerai kad musu gretos pilneja...bus su kuo paplepeti kaip musu zirniukai auga...
erixe parašė:
tu manai, kad jei tu taip darai, tai ir kitos taip daro??????? saunu butu jei visos taip darytu...
nu taip as taip manau...kad jei motina galvoja apie pastojima tai ji pasidomi ko reiketu organizmui,kad leliukui butu kuo geriau....gal naiviai tada as galvoju,kad visos tuo rupinasi
pastojus reikia gerti man atroso maziau kaip 3men,paskui jau vitaminus kazkokius reikia pradeti naudoti,bet aisku jau cia gine patars
Irmuke1987 parašė:
nu taip as taip manau...kad jei motina galvoja apie pastojima tai ji pasidomi ko reiketu organizmui,kad leliukui butu kuo geriau....gal naiviai tada as galvoju,kad visos tuo rupinasi![]()
![]()
pastojus reikia gerti man atroso maziau kaip 3men,paskui jau vitaminus kazkokius reikia pradeti naudoti,bet aisku jau cia gine patars
![]()
tai zinoma kad gine patars...ji vienintele pasakys koreikia kad butu geriausia musu zirniukams
Irmuke1987 parašė:
o as va buvau uzsiregistruoti pas gine tai tik rugsejo 6d gavaunes viskas uzmusta...nu taiva kita 2ni eisiu i pirma pasimatyma su savo zirniuku
![]()
![]()
![]()
kaip tau gerai...pavydas ima kad jau galesi pamatyti savo zirniuka...ir as noriu..bet tik penktadieni eisiu t varkytis dokumentu kad cia gauciau daktarus...tai neisivaizduoju kada ji pamatysiu..gal reikia i lt vaziuoti pasitikrinti..net nezinau
rimantyta parašė:
kaip tau gerai...pavydas ima kad jau galesi pamatyti savo zirniuka...ir as noriu..bet tik penktadieni eisiu t varkytis dokumentu kad cia gauciau daktarus...tai neisivaizduoju kada ji pamatysiu..gal reikia i lt vaziuoti pasitikrinti..net nezinau
o kur tu dabar randiesi?Ruht tai norvegijoj
Irmuke1987 parašė:
o kur tu dabar randiesi?Ruht tai norvegijoj![]()
as danijoje...
rimantyta parašė:
as danijoje...
su vyru ar ne? kiba neseniai atvaziavus,kad dar dokumentu nesusitvarkius?
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai