Maila parašė:
Mamytes, tarkim pamaitinat savo mazuliukus ir jis nemiega, akytes stacios, zvalgos, ar paliekat ji viena uzmigt ar bunat ir bendraujat su juo?![]()
Mano zirniukas labai sunkiai uzmiega, pavalges dar koki pora valandikiu budrauja, atrodo reiks tuoj vel maitint, bet paskui luzta. Tai as ji palieku viena, nezinau man taip sirdute skauda, gal mazai bendrauju su juobet as paprasciausiai nespeju, begu rubelius isskalbtus lygint, dar valgyt kazka prasivirt, apsitvarkyt... o paskui sirdute grauzia.. Bet jeigu as ji snekinciau tada jis turbut man visai neuzmigtu, o va kada palieku viena, jauciuos taip lyg jam demesio neskirciau
cia gal tiesiog rysys toks su mazyliu, kad nesinori palikt, bet nera iseities.
Sveikos. Maila pas mane ta pati situacija, siaip as bent jau negaliu palikti jo vieno, nezinau sirdis neleidzia, atrodo o jei kas atsitiks, ar atpils ar panasiai ir as nepamatysiu
Siaip palieku kelioms minutems, bet stengiuosi to nedaryti. O jei nakti taip buna, jei nenuluztu tai bendrauju, o jei jis ramus ir as issekusi, tai tada guli ramiai savo lovyteje jis, o as miegu, bet sviesos neuzgesinu, nes tik isgirstu koki garseli ir mano akys stacios
Puikiai tavo jausma suprantu, pas mane lygiai tas pats. Atrodo nieko nuveikti isviso nespeju. Ir mazylio sazine neleidzia palikti.