InKaBa parašė:
video kadrai is plaukyniu:
Kokios fainos fotkes, super baseiniukas,ypac paskutine nuotrauka, kur mazyle su teciu panerus. Beje, i kuri cia baseina vedat? Gal mazylio gimdymo namuose?
InKaBa parašė:
Kokios fainos fotkes, super baseiniukas,ypac paskutine nuotrauka, kur mazyle su teciu panerus. Beje, i kuri cia baseina vedat? Gal mazylio gimdymo namuose?
InKaBa parašė:
Kaip grazu! Kiek laiko plaukiojot? Speju po to miegojo ilgai ir saldziai?
MONCELIZA parašė:
ok, man irgi tiek pat
, faina pavydziu tau as jei pati buc galejusi pasigimdyt tai jauciu kokiu 4-5 vaikuciu noreciau
![]()
tai po pertraukos geros galesi dar
cia nera problema na bent kazkas kita dar yra. Esu girdejusi kad ir ketvirta gimdo su cezrio pagalba jei reikia o ziurek gal dar ir pati pagimdysi visko gi buna
InKaBa parašė:
Kaip fainai! ;)
asdaiva parašė:
tai po pertraukos geros galesi darcia nera problema na bent kazkas kita dar yra. Esu girdejusi kad ir ketvirta gimdo su cezrio pagalba jei reikia o ziurek gal d…
paciai nebeleidzia net bandyt trecio net nelauke kada gimdymas prasides ir nei skatino nei ka pasake kad ta ir ta diena tokia it tokia valanda bus cp ir viskas , klausiau gal leisit paciai bandyt pasake kad gal tu pabaik juokaut jau jei du cp buvo niekas nebeleidzia paciai bandyt
InKaBa parašė:
Kaip graziai atrodo ir matosi kad patinka vaikui,o tevelis kaip profas elgiasi su ja
MONCELIZA parašė:
paciai nebeleidzia net bandyt trecio net nelauke kada gimdymas prasides ir nei skatino nei ka pasake kad ta ir ta diena tokia it tokia valanda bus cp ir viskas , k…
mano giminaitei tai irgi taip ji pati negalejo gimdyti del kazkokiu problemu sveikatos tai susilauke dvieju vaikiuku mergaites ir berniuko paskui po 13 ar 14 metu vel pasigimde du taip pat dare cezari nes gimdyti negali pati. Manau kad vat tavo atveju irgi po kurio laiko nes dar jauna esi
laisvai galesi sulaukti vaikiuko kad ir dar vieno nors ir vel su cezariu. Siaip smagu girdeti kad yra zmoniu kurie nori tureti daugiau vaikiuku su kuo bepakalbi oi sunkus laikai ir taip toliau.... bet kitasyki sitie maziukai i gyvenima pasibeldzia taip nelauktai ir netiketai
Stai kad ir as pati tikrai daugiau nebeplanuoju todel kad esu vyresnio amziaus jau ,bet ir tai negali nuspeti kaip bus treciam irgi atsiras vietos musu namuciuose jei jis nuspres ateiti
asdaiva parašė:
mano giminaitei tai irgi taip ji pati negalejo gimdyti del kazkokiu problemu sveikatos tai susilauke dvieju vaikiuku mergaites ir berniuko paskui po 13 ar 14 metu v…
man irgi daug kas sako jauna tiek jau vaiku tai netgi tiesiai sako tai jei pastojai trecia kart reikejo isvalyma darytis , na man tai sirdis neleidzia tokiu nesamoniu daryt skaityk nuzudai zmoguti ir dar savo vaika baisiau but negali, tai as ir pasakiau jei dviem uztenka visko tai ir treciam bus, tai va ir dziaugiuos kad vaikucius turiu nes kaip ir minejau yra poru kurios negali susilaukti vaikuciu ir labai del to isgyvena.
13 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai