Ineciukass parašė:
Sveikos mielosios noreciau isgirsti jusu nuomone . Jus uz motinos piena ar uz misinuka ?
aisku uz mp,bet kai jo pas mane nebuvo tai neturejau kito pasirinkimo kaip duot misinuka
Ineciukass parašė:
Sveikos mielosios noreciau isgirsti jusu nuomone . Jus uz motinos piena ar uz misinuka ?
aisku uz mp,bet kai jo pas mane nebuvo tai neturejau kito pasirinkimo kaip duot misinuka
Ineciukass parašė:
o pas mane pienuko apstu tik mano vyras uzsispyre misinuku maitinti kaip pikta negaliu. tipo mano pienas vaikui per liesas nu ka …
del to liesumo jauciu, kad suprantu tave, pas mane irgi buvo liesesnis, del to net misisnuka darydavau ne toki kaip parasyta, na ta prasme mazindavau dozes milteliu... o dabar antra savaie kai karvutes dar ir per pietus pienuko gauna tai tenka gerokai skiesti ji
beje i misinuka nebuciau savo pieno iskeitus neuzka.. vien del kavapo misisnuko :DDD
zydrun parašė:
Pasigirsim sendien tetukas pietu gryzes pirma karta isgirdo tikraji zody tetispietavom o dukryte paziurejo i tety ir sako tete
baltas pavydas sujeme kad ne mam…
kaip miela zinok mano maziukas irgi pirmas zodis buvo tete nors ne pirmas buvo ate ate
Ineciukass parašė:
kaip miela zinok mano maziukas irgi pirmas zodis buvo tete nors ne pirmas buvo ate ate![]()
Ate ir pas mus jau senei sako ir mojuoja, net per kambarius eidama sako. Ir tete ir mama ir baba sakydavo ir sako bet reiksmiu dar nezinojo
o dabar taip fainiai buvo
ai pas mus dar yra suo tute ir ji ja vadina tutu arba tuti idomiai kai juokias gaunasi sava kalba ten kaip susako
zydrun parašė:
Ate ir pas mus jau senei sako ir mojuoja, net per kambarius eidama sako. Ir tete ir mama ir baba sakydavo ir sako bet reiksmiu dar nezinojoo dabar taip fainiai b…
Pas mus irgi daug zodziu yra,bet reiksmes tikrosios turbut nesupranta...mama,tete,baba,ate,au-au (cia isgirdes suni kieme iskart sako,tai realiai matyt bent sita tai atskiria),mauuu (katyte mes taip vadinam), liale, ir kaip bebutu keista,bet labai graziai ir aiskiai sako zodi LYJA
nzn,gal todel,kad vis lietui prapliupus sakydavau ir rodydavau i langa kad lyja,bet dabar uzeina kartais,ir nei is sio nei is to, sako - lyja
Shponke parašė:
Pas mus irgi daug zodziu yra,bet reiksmes tikrosios turbut nesupranta...mama,tete,baba,ate,au-au (cia isgirdes suni kieme iskart sako,tai realiai matyt bent sita ta…
Musu irgi seipsau sako ate ieina i kambary ate iseina vel ate ir taip visuose kambariuose ateate
Manoji jau senokai sako tetis, anksciau sakydavo tete tik, o dabar graziai su s galune
gaila,kad niekaip mama nepasako
pati kalta ,
nes kai tik tetis grizdavo ir darbo ,sakydavau "kas parvaziavo, tetis parvaziavo" tai dabar pati isgirsta, kad vakare kazkas duris daro apacioje ir bega prie laiptu saukdama tetis
aisku tetukas begalo patenkintas, o mamyte vis dar laukia savo pacio graziausio zodzio MAMA
maniskis irgi pirma zodi istare tete
o jokiu, kad ir pats nesuprasdamas garsu bent panasiu i mama, baba ir pan. net netaria :/ dar vis laukime as. niekis, anksciau ar veliau, zodi MAMA girdesim keliasdesit kartu per diena
o del pienuko atsakau i senesni klausima. zinoma, kad jis pats geriausias vaikui. maitinau iki 9 men. pati nutraukiau (neuzmetykit akmenimis), bet norejau pagaliau uzbaigti bemieges naktis.nezinau, kaip istikruju buna del mp sudeties, taciau naktimis vaikas nuolatos ant krutines kabedavo. kas 1 h pradejo valgyt ir pan. pieno turejau ohoho, visad viena maitinima tik is vienos krutines maitindavau..kazkada nusitraukiau 240ml (is vienos kruties ir tai kaip sakoma, kad visko dar neistrauki :D), paziurejau kad toks jau balzganas tas pienukas, toks jau sviesus, vaikas ismauke lyg niekur nieko..pastoviai naktimis plaukdavom sisiuku upelyje
gal tada spelioju tikrai jis galejo buti labai jau nesotus jam...na bet kuriuo atveju, geriam jau misinuka ir miegam zyyymiai geriau. bet finansiskai pasijaute labai sis niuansas
Daivavaa parašė:
maniskis irgi pirma zodi istare teteo jokiu, kad ir pats nesuprasdamas garsu bent panasiu i mama, baba ir pan. net netaria :/ dar vis laukime as. niekis, anksci…
O ko cia metytis tais akmenim
cia kiekvienos mamos pasirinkimas...Man nei vyras,nei mama situo klausimu mazai ka patarinejo ir nesikiso
Tik jau kai praktiskai visiskai atsisake MP mazasis,tada ir paklause,kad gal jau gana? Sako pradesi valgyt normaliai,atsigausi...nu tame racijos buvo,baigusi maitinti dievazi per kelias sav atgavau zandu raudoni
ir seip sustiprejau,galva nustojo suktis..nzn kas cia per sutapimai,bet mano pacios savijauta pagerejo baigus maitint...
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai