pieva76 parašė:
O mum papulis vietoj soskės![]()
Ir nums taip.Taip noreciau,kad imtu tutuka,kartais gerai butu,ramiau.Nei vienas vaikas mano neeme.
pieva76 parašė:
O mum papulis vietoj soskės![]()
Ir nums taip.Taip noreciau,kad imtu tutuka,kartais gerai butu,ramiau.Nei vienas vaikas mano neeme.
eurikleja parašė:
Cia alerginis berimas,kaip ir mums.Mamytes prisivalgom,o vaikucius isberia,penktadieni pas alergologa einame.
mums labai panašus, manau toks pats, gydytoja sakė - naujagimių milija, ne alergija
pieva76 parašė:
Priklauso nuo žmogaus , santykiųBet aš jau nenorėčiau jomių ciocių aplink
pirmom dienom ypač!
![]()
Nei papersti,nei oro voniu pasidaryti,ne,ne tik ne pirmom dienom
As tai tokia pavargus ir irzli buvau,kad mane net mama erzino,su nekaltais patarimais,prisiminimais.Po keliu savaiciu ,buvo visai malonu,kai prigamino valgyti
Vilūnė parašė:
mums labai panašus, manau toks pats, gydytoja sakė - naujagimių milija, ne alergija![]()
bet jei raudonu yra tada ne milija,ypac kai pavalgo ir parausta tai tikrai alergija,gyditoja,kuri susidurusi su alergijom atskirs be vargo.As taip tikejausi,kad bus milija ,deja
Bet nuo ko ta alergija jai as visiskai ant dietos... Po gimdymo net I burna nedejau jokiu piano produktu, riesutu, jokiu citrusiniu vaisiu, jokiu saldumynu...
Mano vyras Daug kam alergiskas, tai iskart visu alergenu atsisakiau, taip daktare patare.. Nesuprantu ka netaip valgau... Nu dar neatrodo labai negraziai, palauksiu gal ryt Maziau bus...
pieva76 parašė:
Na lauksim komemtaro apie tą pagalve kai.jau sulauksi![]()
butinai.
uzsisakiau siandien
Vidia parašė:
Labas rytelisna ka mamytes teks kibti i darbeli reikia tirpinti riebaliukus likusius po gimdymo
kaip pas jus liko daug papildomu kg?
pas man beveik neliko.kokie gal 5 kg papildomi bet jie galetu ir pasilikt nepykciau
spokasss parašė:
Bet nuo ko ta alergija jai as visiskai ant dietos... Po gimdymo net I burna nedejau jokiu piano produktu, riesutu, jokiu citrusiniu vaisiu, jokiu saldumynu...M…
dar galvoju ,ar negaletu mano nmazikes berti nuo vitamino d,ten yra anyziu,gal pakeisiu i aliejini.As tai pardzioje valgiau pienisku produktus.Kelias dienas nedaviau vit d tai kaip ir grazejo berimai,vakar sudaviau ir vel siandien pabere.Man jau baisu darosi,ir krutine paberta ir galvyte.
eurikleja parašė:
dar galvoju ,ar negaletu mano nmazikes berti nuo vitamino d,ten yra anyziu,gal pakeisiu i aliejini.As tai pardzioje valgiau pienisku produktus.Kelias dienas nedavia…
Pabandysiu ir as neduoti kelias dienas, vasara nera taip jau labai ir butina ji lasint
eurikleja parašė:
bet jei raudonu yra tada ne milija,ypac kai pavalgo ir parausta tai tikrai alergija,gyditoja,kuri susidurusi su alergijom atskirs be vargo.As taip tikejausi,kad bus…
aaa tai kitaip pas mus... pas mano mergytę buvo raudonų spuogelių, bet jie greit transformavosi į tokius su balta viršūnėle... tik daug jų, tai nekaip atrodė, bet jau nyksta
13 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai