evona parašė:
va cia musu mazoji sypsenele.![]()
Mielybe!!!
evona parašė:
Mielybe!!!
braskje11 parašė:
Stai ir mes pasirodysime :3
Koks fainuolis, o jau koks rimtas!
Cukriukas parašė:
Pasidalinkit to kurios duoda misinuku kaip valot bonkutes? As tai nuplikinu su vandeniu kaskart verdanciu kad sterilizuotusi, bet bonkutes apsinesa tai su soda issv…
As taip pat verdanciu vandenuku, bet kartais naudoju spec plovikli firmos nuk
ruta37 parašė:
pas mus nuo gimimo praktiskai ant ranku diegliukai gan stiprus ir dar bedu dasidejo nebeatlaikiau teko viska pirktis kas imanoma,kad palengvintu gyvenima nes ranku…
Jetus kaip fainai
ech...gaila mano vyresnėlis alergiją turi plaukuotukams gyvūnėliams..o taip smagu kai namie augintini yra. .o dar kai toks kaip jūsų auklys (auklys -naujadaras
) iš viso super! Labai smagu,o ir vaikams kaip gerai.Esu skaičius , kad ir atsparesni visokiom bacilom būna vaikai ir vaikščiot greičiau pradeda, ir kalbėt kai namie šuniukas
pieva76 parašė:
Jetus kaip fainaiech...gaila mano vyresnėlis alergiją turi plaukuotukams gyvūnėliams..o taip smagu kai namie augintini yra. .o dar kai toks kaip jūsų auklys …
Jorksyro terjerai siaip tinka alergiskiems ir jie visai nesiseria. Bet buna tos alergojos kazkaip skirtingos kailiui ir dar kazkam, tirtis reikia.
evona parašė:
Tikra šypsenė gražutė
man kažkaip sunkiai sekasi pagauti nupaveiksluoti, nors ir šypsosi dažnai
bet pamato aparatą surimtėja
Andzela27 parašė:
Jorksyro terjerai siaip tinka alergiskiems ir jie visai nesiseria. Bet buna tos alergojos kazkaip skirtingos kailiui ir dar kazkam, tirtis reikia.
Esam prisityrę jej vajej , visas paletes jau . Pinigėlių irgi kainavo nemažai tie tyrimai.Šiemet vėl dariau galvojau bus išaugęs jau, tai deja...
braskje11 parašė:
Stai ir mes pasirodysime :3
Niu jau irgi sostas karališkas damutė atsipalaidavus visa Meilybė
DOLĖJA parašė:
Geras, negalėjau iki to laiko prisijungti tevu -darzeli![]()
Reikia merginos sugalvoti musu grupei pavadinima![]()
Gal Gegužiukai 2014?
aura335 parašė:
Nu taip as airijoj ir jau maniske 4 men keliaus I darzeli arba pas aukle. Ziauru tiesiog sirdis plysta nuo pirmos dienos vos pagalvojus. O dar kaina tokia didele ;-…
O kek tokia mažytė ..tai Lt šiuo atveju geriau..aš dviem metam pasirašiau, bet galima grįšt ir anksčiau jei kas
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai