ausriukas110 parašė:
Sveikuteziuriu ir as,kad musu grupelei labai tylu. Vaikuciai jau nebemazi tai turbut vis maziau visokiu rupesciu kyla
o del 4 gimtadienio tai minciu visai net…
Sveikinu su
Lengvo ir sklandaus laukimo
ausriukas110 parašė:
Sveikuteziuriu ir as,kad musu grupelei labai tylu. Vaikuciai jau nebemazi tai turbut vis maziau visokiu rupesciu kyla
o del 4 gimtadienio tai minciu visai net…
Sveikinu su
Lengvo ir sklandaus laukimo
Mūsų mažius turi kelis mėgstamus personažus- Blippi, peliuką iš Ratic, naminuką iš Booba, bet gimtadienio su personažu nesiesim. Planuojam važiuot su svečiais į ekskursiją greta esančiame žirgyne, o paskui bus išsidūkimui batutas išnuomotas. Svečiai mūsų labai įvairaus amžiaus, vaikiukai nuo 4 iki14, tai nelengva sugalvot kažką, kas visiemns tiktų ir sukaktuvininkui būt įdomu...
vai2liuxx parašė:
sveikos. Mes neturime megstamo herojaus? viska megsta, bet neaisku ar bus pas mus gimtadienis?
Smagu matyt
lapkritinukų grupėj
Sveikinimai
Linkiu sklandaus laukimo
Diatrix parašė:
Smagu matytlapkritinukų grupėj
![]()
![]()
Sveikinimai
Linkiu sklandaus laukimo
![]()
Aciu aciu
Diatrix parašė:
Smagu matytlapkritinukų grupėj
![]()
![]()
Sveikinimai
Linkiu sklandaus laukimo
![]()
Aciu, jau paleido is ligonines, tad ka ruosiames gimtadieniui???? Manau sitoje grupeje gal net musu pirmasis ir bus? Mes lapkricio 2d. Tad masinytes eina i trasa, puosimes ta tema.????
Diatrix parašė:
Sveikinu suLengvo ir sklandaus laukimo
![]()
Aciu :*
vai2liuxx parašė:
kodel man veidukus meto klaustukais?![]()
Man irgi vietoj veiduku ?????susideda
Sveikos mamytės
Mes planuojame kelionę su traukiniu - jam labai patinka traukinukai
Tai su visais keturiais seneliais ir krikstateviu važiuosime iki artimiausio miesto, ten papietausime ir atgal su traukiniu :)) Tik aš pati tikriausiai su mažąja važiuosiu mašina, nes daug daiktelių reikia, dar žindau ir dantukai kalasi
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai