Gretukee parašė:
Jau pamaciau savo leliuka sake viskas gerai atitinka laika dave galvytes fotobisky mano lelius kreivai sukasi todel man skauda ta gaktikauly ir sake gine sk…
Gretukee parašė:
Jau pamaciau savo leliuka sake viskas gerai atitinka laika dave galvytes fotobisky mano lelius kreivai sukasi todel man skauda ta gaktikauly ir sake gine sk…
Liepinukas89 parašė:
ziurek nuo ligonines toli nevaziuok... nes jau paskutines savaites..pavojinga</blockquotemanman iki ligonines netaip ir toli, bet gal speciau ;)
Gretukee parašė:
o man rodos del genetiniu nukrypimu kazkas buna... siaip negerai kai sensta..nes jai labai susens,teks daryt cezario pjuvi... bet kadangi tau nieko nesake tai matyt ten nera taip blogai
Gretukee parašė:
nerealus jausmas pamatyt, ane?
nesuk galvos del tos placentos, gi neilgai jau jai liko tavyje gyvent.
kol vaikelis joje, manau, vis tiek jam jokio pavojaus, pasidevejus ji ar ne.
pati gi prisiziurejai, bet nepriklauso nuo taves placentos bukle ar ten vaisiaus vandenys.
nusiramink ir lauk tikrojo susitikimo su savo stebukleliu.
glasgow3 parašė:
aciukas mamites us patarimus![]()
Jei tu gyveni uk -kaip as suprantu, taį ten visi milteliai, kurie pažymėti NON BIO yra pritaikyti alergiškiems ir baby 'iais, o minkstikli naudok irgi, toks PURE su kūdikėliu labai fainai,
rimarrr parašė:
nerealus jausmas pamatyt, ane?![]()
nesuk galvos del tos placentos, gi neilgai jau jai liko tavyje gyvent.…
labai, dar sustiprina ta nora laikyti jy ant rankyciu ir supuoti :))) dekui
Mamos klausiau mama sake jos buvo susidevejus , o ji gyvenime net nerukius po 3d pagimde
glasgow3 parašė:
aciukas mamites us patarimus![]()
Jei tu gyveni uk -kaip as suprantu, taį ten visi milteliai, kurie pažymėti NON BIO yra pritaikyti alergiškiems ir baby 'iams, o minkstikli naudok irgi, toks PURE su kūdikėliu labai fainai, rubliais labai minkšti ir švelnus nuo jo -ir jis tikrai kūdikiams pritaikytas
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai