2014.05.05 15:23 (prieš 12 m.)
Mamos, cia as gal ne i tema, bet nerimas toks jau kelias dienas kankina. Neseniai susipykom su vyru del vaiko auklejimo (nors jis dar pilvelyje...:)), sako jis plos per uzpakali, jei vaikas neklausys ir oziuosis, o as grieztai pries vaiku musima, tai taip susipykom, kad visa diena nekalbejom. Sako jis "as gavau ir man tai padejo uzaugti geresniu zmogumi", o as pati irgi esu gavus, ir ilga laika net jauciau neapykanta tevam uz tai, pykau, maistavau, na zodziu, buvo dar blogiau ir privede prie tokiu dalyku, is kuriu tik visai neseniai pradejau vaduotis... Tai ir nezinau ka daryt dabar, jis sita tema kalbetis nebenori, sako, tu auklek kaip tu nori, as auklesiu kaip as ismanau, nu bet man tai atrodo visiska nesamone, kai tevai nesutaria del auklejimo, juk tarp musu didziuliai gincai kils, ir vaikui ne i nauda... Gal galetumet pasidalinti tos, kurios jau auginate vaikucius, kaip su vyru sprendziate su auklejimu susijusius klausimus, gincus? As jam patariau pasiskaityt apie vaiku psichologija, raida, amziaus tarpsnius ir krizes, bet nemanau, kad skaitys...