Laima121 parašė:
O as noreciau kad patvirtintu ta dalyka jog neskiepytu vaiku i bendrus darzelius nepriimtu.
Tai nuo 2016m ir nepriims.
Laima121 parašė:
O as noreciau kad patvirtintu ta dalyka jog neskiepytu vaiku i bendrus darzelius nepriimtu.
Torri parašė:
Sveikos,kazkaip as skiepinta ir vaikus savo skiepinu, dabar kaip yra nemazai neskiepijanciu tai grizta visos senovines ligos kurios jau aprime seniai buvo,tai manau kad geriau paskiepinti vaika,o ne madu nauju vaikytis. Visur tod chemijos pilna,argi vaika nuo visko apsaugosi
Torri parašė:
O beje kaip gimdet? Ta prasme su epiduru ar be, o gal cp turejot?
gimdziau naturaliai, be jokiu nuskausminamu.
Vaidoushka parašė:
Sveikos,kazkaip as skiepinta ir vaikus savo skiepinu, dabar kaip yra nemazai neskiepijanciu tai grizta visos senovines ligos kurios jau aprime seniai buvo,tai manau…
bent jau nuo kazko apsaugot galima, negana to kad ir taip tos chemijos is aplinkos gauna, tai bent kazkiek pasaugot reikia. madu nesivaikau, tiesiog turiu akivaizdzius pavyzdzius.
Laima121 parašė:
negyvenu lietuvoj, tai kol kas man tai neaktualu. tik pikta, kad tie zmones kurie neskiepija, ir moka mokescius, o ju vaiku nepriims i darzelius. Diskriminacija, jokios laisves isreikst savo isitikinimu.
Asta Go parašė:
vat butent, juk skiepai skirti is anksto uzkirst ligai kelia ar bent palengvint simtomus, o ne kad pakenkt vaikui. Kiekvieni vaistai yra chemija, nebent hemeopatini…
as tai sakau geriau db chemija, nei po to santariskese po desine puse tam pastate ja gaut..reikia visko..jei jie yra-vadinasi ju reikia...;)
Andzelika2 parašė:
negyvenu lietuvoj, tai kol kas man tai neaktualu. tik pikta, kad tie zmones kurie neskiepija, ir moka mokescius, o ju vaiku nepriims i darzelius. Diskriminacija, jo…
Teisingai cia tik isitikinimai kad skiepai blogis kazkas labai uzsimane pasipelnyti ir paskeide daug ispustu ziniu... as tik uz skiepus neduog dieve vaikas susirgtu kokia tbc ar kokiu kitu blogiu nagus nusigriausciau... o siom ir kitom ligom serganciu zmoniu labai daug visuomeneje ne tik lt...pati esu medike todel ir skiepinu....ir visos mano koleges skiepina...tad nemanau kad cia jau toks blogis....
Gal paprotintumet kaip protingiau maitinti 3men kudiki, kad nedingtu pienas, bet ir kudikio svoris nekristu? Lyg siol maitinau 7 kartus per para kas 3-3,5val ir zadindavau nakti. Gal dabar jau galima butu pailgint ta nemaitinima nakti? noreciau nebesikelti kai vaikas pats neatsikelia.. bet bijau kad pieno sumazes ir per para vaikas nesuvalgys dienos normos. Lyg siol suvalgo apie 120ml.
early bird parašė:
Gal paprotintumet kaip protingiau maitinti 3men kudiki, kad nedingtu pienas, bet ir kudikio svoris nekristu? Lyg siol maitinau 7 kartus per para kas 3-3,5val ir zad…
Nezinau net ka patarti as nakti nezadinu(nors ji pati pas mane keliasi) ir neskaiciuoju kiek kartu valgo per para kai nori tai ir duodu ir net neisivaizduoju kiek ji suvalgo nes nei karto nesu nusitraukusi... jei svoris auga vaikas laimingas viskas gerai reiskia...svarbiausia gerti daug skysciu , nepamirsti valgyti ir gerai nusiteikti ir to pienelio bus...
Jau geriau skiepit nei nagus griauzris kad nepadarei visko kad apsaugotum vaika. Kas nenori lai neskiepija bet blemba pikta matai kad i darzeli nepriims nes neva mokescius moka. As irgi mokescius moku bet man dar pikciau kai tokie sveikuoliai nesiskiepija isvsziuija i uzsieni nepasiskuepije rekomenduojamais skiepais ir patveza ligu kuriu pas mus nera ir paplatina. Tai kas tada uz tu uzkrestu nieko detu zmoniu gydyma apmokes? Kas jiems sveikata grazins?
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
bet energijos apie nulį ir pykina praktiškai nuolat.…