sarune123 parašė:
Ir as girdejus, kad auga miegodami![]()
Man jau kita menesi teks grizti i darba.. Kiek jus auginsit savo mazius? Liudna bu…
Jus teisi.
Normalu,kad daug miega,juk dar jie tokie mazyciai
sarune123 parašė:
Man jau kita menesi teks grizti i darba.. Kiek jus auginsit savo mazius? Liudna bu…
Jus teisi.
Normalu,kad daug miega,juk dar jie tokie mazyciai
Sandra da parašė:
Jus teisi.Normalu,kad daug miega,juk dar jie tokie mazyciai
![]()
Kaip jums sekasi? Kaip didieji jau apsiprato su mazuoju dar padeda?
monikagrskn parašė:
Mano vaikas tikriausiai sumaises diena su naktim, kazkoks siaubas keliasi 5ryto, bet cis gali buti kalta ir liga is kurios neissikapstom, siaubakas dar didesnis![]()
As ir noriu i ja, bet kad nerodo man kad tokia butu.
Aš tai visiškai nesupratus likau, kuo čia Saulene nusikalto, kad ant jos ne viena mamytė užvažiavo. O tuo labiau, ką gatasalvaje pasakė. Žodžiu, gal man varštai atsisukę?
Nes neįžvelgiau nei vienos mamytės pasakiusios ką nors ne taip, išskyrus vieną, kuriai širšė įkando
O mano pupa žinokit išbūna labai daug nemiegojus
Mes jau įsivažiavusios į dienotvarkę: 7 ryto keliamės, iki 9 draugaujam, valandą pamiegam, nuo 10 iki puse 12 draugaujam, miegam iki puse 3, ir tada nuo puse 3 iki 7 dažniausiai nemiegam!!! Na kartais pusvalandžiui užsnūstam
Ir 7 nusiprausiam, pavalgom, tai ant 8 jau guli lovytej ir pati užsimigdo. Išmiega iki 4, pavalgo ir toliau iki 7. Gaunas, kad naktį miega apie 10 valandų, o dieną 4-5. Na telpam į normą
Naktį daug pučiam į akį, matyt dėl to dieną daugiau šnekamės
sarune123 parašė:
Kodel taip anksti ?
Ir pilnu tempu grisit ar pvz tik porai dienu per savaite?
As i darba jau rugseji, bet tik 3 dienom i savaite, viena is ju vyras ziures, o kitas dvi dar nezinau ar darzelis ar gal bent iki metuku su drauge tarsiuos gal ji paziures
gaila butu tokia mazyte atiduot, ypac dar kol nevaiksto. Pirmaja metuku pradejom i darzeli leisti, vyro mama pas mus pagyveno tuo kelis menesius, kol as dirbau. O si karta jau reikes kazkaip vieniem issiversti...
134477 parašė:
Aš tai visiškai nesupratus likau, kuo čia Saulene nusikalto, kad ant jos ne viena mamytė užvažiavo. O tuo labiau, ką gatasalvaje pasakė. Žodžiu, gal man varštai ats…
Musiske ir paskutiniu metu jau daug maziau dienom miega...jau demesio labai reikalauja, tetis sako, kad dar viena princese su charakteriu turesim
Bet naktim labai negaliu skustis, uzmiagam 9, keliasi 1 ar 2 pavalgo, tada 4-5 ir jau apie 7 keliames, reikia kokia valanda pabudraut, dar uzsnaudziam valandikei, o diena jau po daugiau nei valanda budraujam apie pusvalandi pasnaudinejam...Nors va lauke tai ismiega ir pora valandu
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-metu-gruodinukai-8
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai