134477 parašė:
Priaugom 1100g, ir 3cm![]()
Aš tai perrengiu tik kai būna avarijos, o jų kartais būna kelis kart dienoje, o kartais pora dienų tais pačiais rūbeliais būna.
134477 parašė:
Priaugom 1100g, ir 3cm![]()
Aš tai perrengiu tik kai būna avarijos, o jų kartais būna kelis kart dienoje, o kartais pora dienų tais pačiais rūbeliais būna.
gatasalvaje parašė:
jei spuogiukai su balta virsunele, tai cia tos milk spots, praeis savaime, manajai jau zymiai geriau![]()
Aha tokie ir yra su balta viršūnele. Dėkui apraminote , nes jau neramu buvo palikę.
Mano mazajai 2 savaites ir 1 diena
gatasalvaje parašė:
oi...man savo mazute i darzeli teks 8 menesiu jau vesti...rugseji vel i darba![]()
Mes irgi rugsėjį grisim į darbą, o taip norėtųsi nors metus su mažąją pabūti
Čia rimtai jau dabar į darželį reikia registruoti?
Eglutes mama Renata parašė:
Sveikutes mamytesVyras po atostogu isejo i darba tai db esu viena su dukryte namuose
Kaip jus tvarkotes namie ir su savo maziukais…
Kadangi manoji labai nerami ir verksni paskutines dienas ir naktis, tai dieną kai ji trumpam uzmiega, tada ir aš einu miegoti. O siaip ji visą dieną pas mane ant rankų, tai deja namie nieko negaliu pasidaryti
labai tikiuosi, jog situacija pagerės greitu laiku
nes norėčiau namus normaliai apsivalyti it vyrui vakarienę pagaminti
saulene321 parašė:
Mamules kaip Jums su valgymu ? Nu man visai nesinori, per diena karta pavalgau, kartais ir visai nieko normalaus nepavalgau, tik koki obuoli sugriauzus bunu ar koki…
Pas mane irgi apetito daug nėra
valgau todėl,jog reikia, nes kai dar mažiau valgiau jėgų visai nebuvo ir pienas buvo labai sumažėjęs
Tad stengiuosi kažką suvalgyti dėl vaiko daugiau.
saulene321 parašė:
Mamules kaip Jums su valgymu ? Nu man visai nesinori, per diena karta pavalgau, kartais ir visai nieko normalaus nepavalgau, tik koki obuoli sugriauzus bunu ar koki…
Diena, atrodo galiu nevalgyt, kazkaip nezinai net ko nori...o ant vakaro saldumynu noriu. Ko anksciau nevalgiau. Tai turiu turet sureliu, halvos... ir po to vanduo i trasa eina. Darzoviu nenoriu matyt. Kas anksciau pirmoj vietoj buvo. Apsiverte Mano receptoriai... :/
lavita12 parašė:
Aha tokie ir yra su balta viršūnele. Dėkui apraminote , nes jau neramu buvo palikę.
Tai mum va ir butent kai dvi savaites buvo isbere, ir tik dabar dar pradejo mazeti...
lavita12 parašė:
Mes irgi rugsėjį grisim į darbą, o taip norėtųsi nors metus su mažąją pabūti![]()
Nea, registruoti realiai menesiui kokiam likus ;)
lavita12 parašė:
Mes irgi rugsėjį grisim į darbą, o taip norėtųsi nors metus su mažąją pabūti![]()
O kodel taip anksti i darbuka? tokia mazute paliksit?
saulene321 parašė:
As obuoli bijau valgyt kad nepustu pilvelio mazytei. banana galiu nk.
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai