Sveikos, mamytės, nebuvau prisijungus prie interneto kelias dieneles ir jau nebespėju su Jumis. Tiek daug visko pridiskutavot
Na o pas mane tai bėda atsirado. Nebemoka paimti mažylė papio. Kažkaip bėdų iki tol nebuvo, buvo kartais plačiai neišsižioja, bet sulaukiu momento gero ir paima taisyklingai. Nedaviau nei soskės, nei buteliuko, bet dabar plačiai neišsižioja, ištraukia nesunkiai bėganti pradinį pienelį, o toliau nervas ir karas, kad neišeina ištraukt sotaus pienuko. Tempia vis tą spenelį ir nervuojasi, kol pakeičiu kitą krūtį, vel prigeria to pradinio pienelio ir užsipildo skrandukas. Ir taip visa savaitė jau
kakis man atrodo net žalsvenis nei buvo anksčiau, nors sysių ir kakų dažnumas nesumažėjo. Ką daryt? Juk nebeišmokinsi vėl kaip reik žįsti taisyklingai
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Kūdikių pasaulis
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

Ir irgi tingi traukti ta sotesni piena,vargstam
Po gero pusval paskambina gydytoja ir paklausia kokie simptomai kas negerai ka skauda zodziu vel viska is naujo turi papasakoti, o paklausus ar galima atvykti i ta emergency atreze kad nera reikalo nes ji israsys vaistu ir nueiti i vaistine reiks pasiimti... Jus man paaiskinkit kaip imanoma tiksliai nustatyti liga per telefona...