Džulė parašė:
Merginos, kurios jau pagimdė, ar skauda, kai prakerpa vandenmaišį?
Nelabai maloni procedūra, bet tikrai pakenčiama ;))
Džulė parašė:
Nelabai maloni procedūra, bet tikrai pakenčiama ;))
Sweikinimai wisoms susilaukusioms sawo ilgai lauktu zirniuku.
O as pasiguosiu. Man sukilo temperatura :blaunu: pati nefainiausia 37.3 sanarius skauda.
gydytojai skambinau maitint leido temperaturos sau sake nemust waistais o gert arbatas. O prakaitas bega. Slape. Kazi mazyliui nepersiduos tas mano neramumas su pienuku nuo temperaturos. geriu melisu arbata kad pati rami buciau ir waikutis ramesnis.
siandien ir mano terminas atejo
vakar buvom pas ginekologe, iskart gavom siuntima i ligonine, na o ten apziurejo, sake dar tik per pirsta visas reikalas, vaikiukas jauciasi gerai, tai noretu jog dar iki nauju metu panesiociau
o man tiek dziaugsmo, kad as dar paturesiu pilvelyje, kaip man ramu kai jis dar pas mane
bet deja tik vakar supratau koks gimdymas bus skausminas, o tik truputuka pakrapste, o man jau cyptelt norejosi
o dar sake leliukas pas mane didelis ,tai dabar nebelaukiu gimdymo visai, per pora savaiciu jis dar paaugs, kaip reikes isstumt neisivaizduoju
lunatikele parašė:
Sweikinimai wisoms susilaukusioms sawo ilgai lauktu zirniuku.![]()
Maitinkite, tikrai nieko blogo nenutiks. Jusu vaikasngaus antikunius jusu ligai.
Džulė parašė:
sekmes tau mazut linkiu gero ir greito gimdymo
nes as savo kosmaro nebenoriu net prisiminti
o vandenu prakirpimas yra drugeliai palyginus su saremiais
nieko mes stiprios
lunatikele parašė:
Sweikinimai wisoms susilaukusioms sawo ilgai lauktu zirniuku.![]()
man pries kelias dienas buvo tokia temperatura, sloga, kosulys, gerkle, na viskas kas tik imanoma, dukreles gydytoja kai tik atejo jos apziuret ir sake, kad galiu gert ir normalius vaistus nuo persalimo, tik gert reikia pamaitinus vaikuti, o prie jo maziukes liepe svoguno ir cesnako padet, kad bakterijos zutu ir neuzsikrestu inai
as geriau paracetamoli ir gelomyrtol, kolkas viskas gerai mazylei tfu tfu tfu
aplamai as nuo nestumo pabaigos niekaip nepasveikstu, lb nusilpus :/
biguduke parašė:
man pries kelias dienas buvo tokia temperatura, sloga, kosulys, gerkle, na viskas kas tik imanoma, dukreles gydytoja kai tik atejo jos apziuret ir sake, kad galiu g…
Man sake nemust temperaturos tik arbatom gydytis jai nekyla daugiau. O jai pakils daugiau tai tik tada must temperatura. Bet nesuprantu ar man cia persalimas ar cia koks pienuko sastingis, nes nei gerkle skauda nei sloga
tik sanarius ir akis skauda, o krutis minkstos nekarstos guziuku nera
Džulė parašė:
Kerpa per saremi,tai nieko nesuprasi
23 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai