Džulė parašė:
Merginos, kurios jau pagimdė, ar skauda, kai prakerpa vandenmaišį?
Na pati vsndeni kai kirpo neskauda, bet tu visi pirstu ikisimas ir bandymas pasiekt buvo sunkus, bet gal cia tik msn taip, nes sunkiai veikla vyko.
Džulė parašė:
Merginos, kurios jau pagimdė, ar skauda, kai prakerpa vandenmaišį?
Na pati vsndeni kai kirpo neskauda, bet tu visi pirstu ikisimas ir bandymas pasiekt buvo sunkus, bet gal cia tik msn taip, nes sunkiai veikla vyko.
edytka parašė:
sveikos o a snorejau paklaust ,kokia programele atsisiunciat telefone,kad naudotes tevu darzeliu?
As tai visad einu per interneta telefone ir tiek ;)
Sveikinu naujai iskeptas mamas
As wel cia atejau pasiguost.
nezinau kur detis jaucuosi tokia nemoksa neismanele.
kaip wakaras taip waikutis neramus tai pilwelis ar nosyte. Tai wyras sako pieno pas tawe mazai tai per liesas nepawalgo
pastowei werkiu nezinau ka daryt as raminu nerimsta wyras pajama kai as atnesioju wisa nakti tada ramu
o pienuko tikrai yra net sastingis jo wienoj kruti yra mazius neistraukia. Sake wyras misinuka wazuos pirkt. Jauciuosi klaikiai. Jis zuriu nesupranta kad cia ne zaislas ir kad tik turi miegot ir walgyt. Zodziu wisko nupasakot neina man. Jauciuosi kalta kad waikui pilwa skauda pucia, kad nosyte kemsasi nors traukiu. Ir wyras wiska geriau zino ir supranta nors as daugiau pasiskaicius ar daktares pasiklausus.
lunatikele parašė:
Sveikinu naujai iskeptas mamas![]()
nepergyvenk man tai buvvo su pirmuoju,ne tu viena tokia...kadangi gimdymas buvo komplikuotas kainavao daug nervu verkiau istisai,nemazai gulejom ligonineje,tai mano nervai pereidavo visi i pienuka,as verkdavau vaikas verkdavo,is streos valgyt negalejau pienukas budavo nesotus,tai nusprendziau nebekankint nei saves nei vaiko pradejau misinelius duoti,nuo tos dienos man vaikas tapo ramus sotus ....
lunatikele parašė:
drasiua ,labiau savim pasitikek,cia tokios bedeles yra labai laikinos,visoms mums buna taip kol priprantam jauciames nemoksos
edytka parašė:
drasiua ,labiau savim pasitikek,cia tokios bedeles yra labai laikinos,visoms mums buna taip kol priprantam jauciames nemoksos
Kad man noretusi palaikymo is wyro o ne kaltinimu kad man nieko nesigauna.
lunatikele parašė:
O cia jau turbut visu vyru jau tokia mada eiti lengviausiu keliu,maniskis irgi ,man aiskina,kad misineli duot,ir aplamai mokina,nors jam tik pirmas vaikas o man trecias
Jeigu vaikui pilveli skauda tai jis ir nebus ramus,kad ir pavalges,siaip iki 3men praeina tie diegliai.Dar buna ir augimo suolis ir vaikas del to buna neramus,nori dazniau zysti,jis taip uzsisakineja daugiau pieno.As pirmo isvis nemaitinau,antraji iki 2men berods o sita sakiau maitinsiu kuo ilgiau ir nieks manes neperkalbes,kad duot misini.Nera geris tas misinys.O jei pati vis verkiat,tai zinokit viskas vaikui persiduoda,irgi buna neramus.Patikekit,reikia tikrai daug kantrybes auginant vaika,jis ne tik miega ir valgo bet ir verkia,serga.Nusiraminkit pati,viska gerai darot
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai