zakule parašė:
Labas mamytes, notejai paklausti kada veliausiai pradeda vaikscioti vaikuciai ? Mum 1m ir 1mieno ir mano mazile nenori eiti tik palei sienas eina ir sofa ir viskas …
Mes dar net nestovim nesilaikydami.
zakule parašė:
Labas mamytes, notejai paklausti kada veliausiai pradeda vaikscioti vaikuciai ? Mum 1m ir 1mieno ir mano mazile nenori eiti tik palei sienas eina ir sofa ir viskas …
Mes dar net nestovim nesilaikydami.
zakule parašė:
Vyresnelis mano 15,5 men pradejo vaiksciot, o iki to laiko tik relom. Dziukites iki kol nevaiksto
Silke parašė:
Mes dar net nestovim nesilaikydami.![]()
Na mes taip pat nemokam nesilaikant stoveti
bulkute3 parašė:
PASIRAŠYKITE IR BŪTINAI PASIDALINKITE PETICIJOS NUORODA www.peticijos.com/dl_imok_didinimo_niosioms_jau_esanioms_dekrete_iki_2017m
O ka cia turetu perskaiciuot?
Sveiki, pasakykit kaip yra: 2017 metais gegužės mėn. sunui sueina 2 metukai. Antrus metus esam vaiko pinigus perrašę tėčiui. Tai jeigu norėčiau susilaukti antro vaikucio, tai į dekretą turėčiau išeiti iki 2017 gegužės mėnesio? O kaip skaičiuotų pinigėlius?
Nes kaip dabar suprantu man ziūrėtų laikotarpius nuo 2016-04-01 iki 2017-03-31, o tai jau yra antri vaiko metai, kai perrasyta tėčiui.
Aciū
Mintyse parašė:
Sveiki, pasakykit kaip yra: 2017 metais gegužės mėn. sunui sueina 2 metukai. Antrus metus esam vaiko pinigus perrašę tėčiui. Tai jeigu norėčiau susilaukti antro vai…
As vyrui perrasiau ismoka antru metu, kai suejo metukai dukrytei (05.17) . I dekreta isejau 06.03 tai viska skaiciavo ir moka tapati ka su pirmaja
Išeinant į dekretą turi būti būtinai 12 mėn. Stažas. Motinystės atostogos įskaičiuojamos. Tik reikia nepamiršti, kad gimus vaikui pirmajam, tu buvai NE motinystės atostogų, o NGA, kurių neskaičiuoja į tą 12mėn stažą.
O šiaip TD yra tema, kur mamos profesionaliau atsakys.
Laba mamytes, jau vaikuciai vis didesni ir didesni, bet mes nakti vis dar 1 ar 2 kartus valgom misinuka, o kaip jusu vaikuciai ar dar valgo nakti ? Kazkaip jau noretusi atpratinti, nes dantuku turim pilna burna... O ka jusu vaikuciai moka kalbeti, ar yra kurie pasako viena kita zodi, ar tik sava kalba dar sneka?
aistejan parašė:
Laba mamytes, jau vaikuciai vis didesni ir didesni, bet mes nakti vis dar 1 ar 2 kartus valgom misinuka, o kaip jusu vaikuciai ar dar valgo nakti ? Kazkaip jau nore…
Maniskis misinuka valgo 2kartus- prirs miega ir paryciais tarp 5-6
kol dar godziai geria,tol duodu.
Del kalbejimo, tai toks tas kalbejimas, pagrinde savo vepazojimus arba viena kita skiemeni, labiau megsta spygauti. Nesam is lb snekanciu
bet manau, viskas su laiku.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai