karolinabern parašė:
Paziurekit h&m psl, kainos nepamenu jau..
Fb Ramintos tapukai. Rekomenduoju. Lengvi odinukai. Tikrai gerai laikosi ant kojytės ir matosi, kad vaikui patogu.
karolinabern parašė:
Paziurekit h&m psl, kainos nepamenu jau..
Fb Ramintos tapukai. Rekomenduoju. Lengvi odinukai. Tikrai gerai laikosi ant kojytės ir matosi, kad vaikui patogu.
tyuiop parašė:
Joo šitie liuks ir mes tokius turim ir draugem apdovanojom, dziaugiasi labai panos sitais tapukais
Mila_ parašė:
Graužtis nėra ko, antibijotikai beveik visi yra suderinami, kokius teko vartot? Aišku tragedijos nėra, bet ir pinigų ir sveikatos neprideda
Pavadinimo nepasakysiu, reiktų paieškoti, nes jau nepamenu. O jums ir neturėtų rūpėti, nes tai buvo prieš metus
Tad nesistenkite man įrodyti, kad galėjau pasirinkti kitus vaistus. Negalėjau
ir gydytojais pasitikiu labiau nei mamomis iš forumo
P. S. Šia tema daugiau nekalbėsiu
Jautri tema
Ko cia dabar jautrintis, apie misinukus tai kalbat, o apie mp jau negalima
matyt nuoskaudos kazkokios vistik ..
As vis svarstau svarstau apie mp nutraukima, na ir nesugalvoju jokios racionalios priezasties tai padaryt. I darba gryzt gi dar nereikia, misinuko duot nenoriu (nu man nesamone dabar pradet pratint, paskui atpratint), su zindymu jokiu sunkumu nepatiriu (ta prasme nereikia nusitraukinet ar pan., kaip viena mamyte cia vargsta), o vien tas argumentas, kad "vaikas jau didelis" man ne argumentas. Noreciau siaip ismokyt savarankiskai uzmigt, va cia tai darbas laukia..
Eginta parašė:
Pavadinimo nepasakysiu, reiktų paieškoti, nes jau nepamenu. O jums ir neturėtų rūpėti, nes tai buvo prieš metus![]()
Oj baikit, tikrai nesistengsiu kazko irodinet, seip smalsu ka gyd rekomendavo maitinanciai mamai, seip smalsumas ir tiek, ne man jum kazka irodinet
sima_1 parašė:
Jautri tema![]()
Ko cia dabar jautrintis, apie misinukus tai kalbat, o apie mp jau negalimamaty…
Mes taip pat gyvenam
as namie nuo darbu busiu 3 metus, manau per tiek laiko iveiksim uzmigimo problemas ir mp,kolkas neoanasu kad ji ruostus jo atsisakyt
mp jai viskas...
Ir del pasisakymo pritariu, kazkodel tik apie mp pradek kalbet viskas... Nu gi niekas nesidarko ir nesmerkia jei mairinat misiniu, as papostinu labai gera straipsni toms, kas dar nenutrauke bet ruosiasi baigt mp, kol dar laikas gal susimastys kad tokia palaima kol misinukui neprisipratins..cia nieko asmenisko ar pikto puolimo ar aiskinimo, jei taip kir parasiau ar kas ne taip supratot atsiprasau visu, nr man aiskint kaip savo vaikus augint.
aš nelinkus pyktis.
Mila_ parašė:
Oj baikit, tikrai nesistengsiu kazko irodinet, seip smalsu ka gyd rekomendavo maitinanciai mamai, seip smalsumas ir tiek, ne man jum kazka irodinet![]()
Pas mus irgi mp baisiai reikalingas dar, nepanasu kad greitu metu pati atsisakytu. Bet as ir negaliu atimt, kai matau, kaip jai to reikia
Siaip ir pati dar buciau nepasiruosus moraliskai nutraukti, truktu kazko labai
sima_1 parašė:
Pas mus irgi mp baisiai reikalingas dar, nepanasu kad greitu metu pati atsisakytu. Bet as ir negaliu atimt, kai matau, kaip jai to reikiaSiaip ir pati dar bucia…
Mum taip pat
kiek daug sirgus jusu mergyte?
Mila_ parašė:
Mum taip patkiek daug sirgus jusu mergyte?
Pora kart slogavo ir tridiene buvo
sima_1 parašė:
Pora kart slogavo ir tridiene buvo
Maniske irgi maza slogyte du kart turejo bet per 2d issigydem tai net nzn, as manau mp labai padeda pries ligas
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai