nestuke0 parašė:
Na mes nei su pirmu nestumu i jokius kursus nejome ir dabar neiname, taciau vyras pirmo gimdymo metu viska puikiai atliko ka reikejoas nezinau gal jis api…
Jusu pasiklausius tuoi ir as imsiu savo vyro prasyti kad ir jis dalyvautu
nestuke0 parašė:
Na mes nei su pirmu nestumu i jokius kursus nejome ir dabar neiname, taciau vyras pirmo gimdymo metu viska puikiai atliko ka reikejoas nezinau gal jis api…
Jusu pasiklausius tuoi ir as imsiu savo vyro prasyti kad ir jis dalyvautu
nestuke0 parašė:
O gal galetumete foto ikelti kaip pilvelis atrodo?nes man irgi tie patys pojuciai ir pilvelis buvo pries tai kiausinio formos (nezinau kaip kitaip apibudin…
Taip buvo pries gera savaite :

Ar man vaidenas kad zemiau?
bet man net kvepuot lengviau pasidare...
Justicia parašė:
geras
ziuriu i jusu foto ir i savo pilvuza tai toks vaizdas kad pas mane dar zemiau
gaila neturiu foto pries o tai bent palyginti galeciau
man dabar 32+2 d, kazin gali taip anksti pasmukti pilvukas
Justicia parašė:
Žemiau
pas mane ir jau pasmukęs pilvelis
Mamy54321 parašė:
Jusu pasiklausius tuoi ir as imsiu savo vyro prasyti kad ir jis dalyvautu![]()
![]()
![]()
Zinokit as su pirmu nestumu buvau kategoriskai pasakius kad vyras gimdyme nedalyvaus nes tuomet man atrode jog vyrui ten ne vieta buti, bet kai atejo gimdymo diena mano poziuris pasikeite ir sakau jei nori einam kartu, na jis istikruju manes net neklause ar as noriu kad jis butu.. Vyras tiesiog pats norejo buti salia ir matyti kaip pasauli isvysta jo vaikas-jo dukra ir jau po gimdymo kol mane siuvo stovejo ant ranku su rekencia mazyle ir buvo iki ausu laimingas net asara isspaude
tai buvo pati graziausia akimirka mano gyvenime
Todel jei tik bus galimybe (bus kur palikti pirmagime),jis manau tikrai dalyvaus ir sy karta
Na tikrai matos, kad jau žemiau
man irgi panašiai spaudžia, bet labai trumpai, paskui vėl normaliai ir neatrodo, kad jau pasmukęs tas pilvukas
Iš vaistinės internetu jau nusipirkau čiulptukų, buteliuką dar kelias smulkmenėles nuėjau atsiimt šiandien - ir ką jūs manot, užsakiau žalius čiulptukus, gavau rožinius
bus vaikinas iš pradžių su rožiniais čiulptukais
nestuke0 parašė:
gerasziuriu i jusu foto ir i savo pilvuza tai toks vaizdas kad pas mane dar zemiau
gaila neturiu foto pries o tai bent palyginti galeciau
man dabar 3…
Imeskit dabartine savo ;)
Justicia parašė:
O tai ne per anksti jis man pasmuko?![]()
Raso knygoje, kuria skaotau, kad pasmunka kelios sav iki gimdymo... Ar cia tik ras…
Na realiai tai ir beliko kelios savaitėlės
gali juk ir 37-38 savaičių gimti, negali žinot kaip čia bus
Sakoma kad pasmukt gali ir menesis iki gimdymo ir savaite tai ce jau kaip kaip
o as norejau paklaust, jau kelinta diena vis paskauda taip jaup pries menesines grynai toks jausmas, taip pora minuciu ir praeina. Ir vakarais pilva vis pamaudzia, kazin ce tie paruosiamieji ar kas
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai