DiDi parašė:
turejau su pirmu nestumu![]()
ir kaip viskas pasibaige?
man ja itaria, bet ne 100 % dar, tik tirimam paliko.. baisu su ju tokiu aplaidumu, nes cia jiem uk viskas normalu
DiDi parašė:
turejau su pirmu nestumu![]()
ir kaip viskas pasibaige?
man ja itaria, bet ne 100 % dar, tik tirimam paliko.. baisu su ju tokiu aplaidumu, nes cia jiem uk viskas normalu
Giedrutys parašė:
ir kaip viskas pasibaige?man ja itaria, bet ne 100 % dar, tik tirimam paliko.. baisu su ju tokiu aplaidumu, nes cia jiem uk viskas normalu
![]()
man teko anksciau laiko gimdyti
linkiu, kad itarimai nepasitvirtintu
m.sem parašė:
Tai jau 100% kad grisi nebeviena:))
Laimingo gimdymo tau![]()
![]()
Uoj ačiū, labai trokštu to,o va budinti ginekologė pasakė, kad gimda visi 5cm atsivėrė, klausesi tonusu jokių sarėmių skausmų nerodo
SandraTomas parašė:
Lengvo Jums gimdymo![]()
![]()
Ačiū, kad jūsų žodžiai Dievui į ausį
egggluze parašė:
jau prisivaiksciojau,4valas nesuprantu,man taip skauda,kai vaikiukas pradeda judeti.kai atsigulu.toks astrus,staigus skausmas pilvo apacioj.ir vaikstant buna da…
Skauda ir man
Yndreee parašė:
Uoj ačiū, labai trokštu to,o va budinti ginekologė pasakė, kad gimda visi 5cm atsivėrė, klausesi tonusu jokių sarėmių skausmų nerodo![]()
Ooo wow, tai jus jau ipusejot ta gimdyma! Na sekmes ji uzbaigiant
margute88 parašė:
Pas mane buvo vaisiaus vandenu padidėjimas pusantro karto daugiau nei turi buti.. Daktare sake, kad vaisiaus vandenys yra toks dalykas, kuris keiciasi kiekviena die…
Kiek savaiciu buvote, dabar jau susitvarke?
Priezasties neieskojo gydytojai? Man sake, kad gali buti infekcija mamai arba leliuko vystymosi sutrikimai...
Gretiute parašė:
Ooo wow, tai jus jau ipusejot ta gimdyma! Na sekmes ji uzbaigiant![]()
![]()
Bet,kad aš net negimdykloje,o priesgimdyvineje palatoje....jetau kaip noriu,kad baigtųsi amžinas nėštumas
kad sarėmių nėra nzn
Yndreee parašė:
Bet,kad aš net negimdykloje,o priesgimdyvineje palatoje....jetau kaip noriu,kad baigtųsi amžinas nėštumaskad sarėmių nėra nzn
![]()
As iki tu 5 cm 12 valandu kankinausi su saremiais. Prasides tie saremiai, nepergyvenkit, ilsekites kiek galit pries finiso tiesiaja
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai