Moni_ka parašė:
O kada jau zinot kad reikia 2 primaitinimo?![]()
Aš tai pasitarčiau su gydytoja
O šiaip jei jau vieną kartą normaliai leliukas valgo, gal galima jau ir antrą kartą pradėt po truputį
Moni_ka parašė:
O kada jau zinot kad reikia 2 primaitinimo?![]()
Aš tai pasitarčiau su gydytoja
O šiaip jei jau vieną kartą normaliai leliukas valgo, gal galima jau ir antrą kartą pradėt po truputį
Dar kažkuri mamytė rašė apie mankštas ir masažus
Aš kalbėjau su masažiste, tai ji sakė, kad kūdikiams priklauso 10 nemokamų masažų, ir mankštos priklauso, tik ji negalėjo užtikrinti, kad visose poliklinikose, čia reiktų pasidomėti, nes jei tikrai priklauso, vadinasi, galima drąsiai reikalauti
Nes ir nauda šių procedūrų tikrai yra, leliukas aktyvesnis pasidaro, kartu galima pasimokyti ir po to daryti mankštą namie. Mes jau viską atlankėm, tai dabar namie mankštinamės
bulkute3 parašė:
PASIRAŠYKITE IR BŪTINAI PASIDALINKITE PETICIJOS NUORODA www.peticijos.com/dl_imok_didinimo_niosioms_jau_esanioms_dekrete_iki_2017m
Išmokų niekas nedidina, tik "lubos" perkeliamos aukščiau.
Vinigreta parašė:
Kaip jūsų vaikučiai miega per karščius? Mano taip sunkiai! Verkia kažko, o verkdamas dar labiau prakaituoja, tada jau verkia, kad karšta...![]()
Mūsų jau dvi naktis iš eilės blogai miegojo naktį, vis paverkia, tai šokinėju aš prie jo, raminu
O miegot eina irgi apie 22 val., kartais tarp 21-22 val., o ryte dabar jau keliasi apie 7:30-8 val. Bet naktį dar apie 12 duodu valgyt, įdomu, ar išmiegotų kitaip
Vasarija parašė:
Mūsų jau dvi naktis iš eilės blogai miegojo naktį, vis paverkia, tai šokinėju aš prie jo, raminuO miegot eina irgi apie 22 val., kartais tarp 21-22 val., o ryte…
Manasis įminga ir neprabunda vėliau (kad tik neprisišnekėčiau!)
Žinokit mamos neapsiribokit vienu vaiku- aš turiu puikias aukles, išvažiuoju ir žinau, kad bus pasirūpinta!
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2016-m-vasario-mazyliai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai