Gimus po zvaigzde parašė:
Kokie fainuoliai!!aukit ir bukit sveiki!!
![]()
Aciu
Kokie fainuoliai!!aukit ir bukit sveiki!!
![]()
Aciu
rima-iene parašė:
Tikrai nera taip blogai, kaip gasdina. Pradzioj mano miego tarpai buvo po2 valandas, o dabar jau 3-4 valandos visada. Kai yra du mazyliai, tai pagalvoju kad su vie…
O kaip maitinat? Iskart abu kartu ar atskirai?
uzsirasiau i dvynuku zindymo kursus,bus idomu paklausyti patarimu kaip susitvarkyti su dviem:))
O kaip maitinat? Iskart abu kartu ar atskirai?uzsirasiau i dvynuku zindymo kursus,bus idomu paklausyti patarimu kaip susitvarkyti su dviem:))
As pamaitinu viena, po to iskart kita. Juos taip ligoninei maitino, tai mes taip darome ir toliau. Zinoma, kai vyras namie ar seneliai atvaziuoja, tai vienas vienam duodam, kitas kitam.
O temperatura kankina? Ar kas? Nusilpo imunitetaso man tai atsirado ant lupos pusleline(herpes) tai daznai paskutiniu metu pasirodo,tikriausiai irgi imunitetas n…
Nera temperaturos
gerkle
man burnoo zaizdeles atsirado kartu su persalimu.. na nieko tuoj tuoj baigsis virusuoti orai ir atsigausim
b1onde parašė:
Nera temperaturosgerkle
man burnoo zaizdeles atsirado kartu su persalimu.. na nieko tuoj tuoj baigsis virusuoti orai ir atsigausim
![]()
b1onde labai patarciau manukos medaus nusipirkt...jis kaip naturalus antibiotikas, stiprina imuniteta...1-2 sauksteliai per diena daro stebuklus, pasieskokit info nete apie ji. Plius opelems burnoje lb tiktu tepti
bozulele parašė:
b1onde labai patarciau manukos medaus nusipirkt...jis kaip naturalus antibiotikas, stiprina imuniteta...1-2 sauksteliai per diena daro stebuklus, pasieskokit info n…
Aciu
rima-iene parašė:
As pamaitinu viena, po to iskart kita. Juos taip ligoninei maitino, tai mes taip darome ir toliau. Zinoma, kai vyras namie ar seneliai atvaziuoja, tai vienas vienam…
Rimute, aciu uz geras emocijas ir pasidalijimu patirtim!Jus visada nuraminat, kad du iskart- nera taip l baisu
O jusu stebuklai- nu nerealu!Juk ka tik gimdet:)Aukit ir toliau taip!
O kt mergaitems sveikatos!Juk pavasaris, imunitetai seda visoms, o dar po dvi sirdeles nesiojam.As darbe citrocept geriu profilaktiskai
Viens diena lyg ir bacila turejau, issiprasiau is darbo, pagulejau. Lyg ir pusleline ant lupos spejau uzgydyt
Daba lyg ir sveika kaip ridiks
O kaip maitinat? Iskart abu kartu ar atskirai?uzsirasiau i dvynuku zindymo kursus,bus idomu paklausyti patarimu kaip susitvarkyti su dviem:))
As ir uzsirasiau i dvynuku zindymo kursus 04.02. Keista, dar jokios info begavau
Saulis parašė:
As ir uzsirasiau i dvynuku zindymo kursus 04.02. Keista, dar jokios info begavau![]()
Aga as irgi negaunu, kazkaip.jie keistokai su ta info.. na idomu ar bus
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai