ligitaaa parašė:
Mes jau gawom,wyras sutwarke balandzio 6,o wakar jau gawom pinigus
o idomu mes balandzio 4 sutvarkem ir dar negavom gal nuo vietos priklauso nors nemanau
ligitaaa parašė:
o idomu mes balandzio 4 sutvarkem ir dar negavom gal nuo vietos priklauso nors nemanau
Justinai parašė:
O man pasake,kad 21d mane jau skatintu(savaite po termino).Ir as tikiu,kad visiem smagiau sveikiau ir geriau,kai viskas vyksta naturaliai,bet man kazkaip baisu del …
Na as galiu tik savo patirti papasakoti...pirmagime pernesiojau,organizmas visiskai nesiruose gimdymui,tad skatino,stimuliavo kakleli(labai skausminga buvo-bent jau man) pora dienu nieko,procedura pakartojo,nieko,tada dejo kazkokia tablete kad ji minkstintu..daktarui kuris priziurejo sakiau gal nebevargstam,darom cp..o jis paziurejo i mane,nusosypsojo ir sako-pamatysi graziausiai pati pagimdysi.tai ryte idejo vaistus,apie 16val prasidejo saremiai,18.20 gime dukra.antra irgi skatino,bet tada tiesiog nuleido vandenis ir prasidejo procesas...Jeigu butu padare pirma cp,manau ir antro buciau nenorejusi gimdyti pati,bijociau..puikiai jus suprantu kad kamuoja visokios baimes,bet pabandykite nusiraminti,giliai ikvepti ir viska apgalvoti,cia jusu pasirinkimas,bet cp tikrai nera lengviausias kelias..
dldaival parašė:
o idomu mes balandzio 4 sutvarkem ir dar negavom gal nuo vietos priklauso nors nemanau![]()
Nu sake kad per 10 darbo dienu turi prawesti,gal ir nuo banko priklauso,ar nuo duomenu suwaiksciojimo
Justinai parašė:
O man pasake,kad 21d mane jau skatintu(savaite po termino).Ir as tikiu,kad visiem smagiau ,sveikiau ir geriau,kai viskas vyksta naturaliai,bet man kazkaip baisu del…
Tokiu atveju, gal tikrai iškart parašykit, kad vietoj skatinimo cp darytų... Taip argumentuokit savo nerimą ir ligoninej... Jie jums turi arba argumentuotai atsakyti , kodėl skatinimas suveiks ir viskas bus OK, arba turi jums nusileisti ir daryti cp... Bet jei ir jie dvejoja, maždaug, aj db skatinam, o jei nepavyks, tai cp tada... Nu tai blemba! Iškart cp!
dldaival parašė:
O kas nors jau gavo pinigelius kurios sutvarke gimimo liudijima?
Velniava pienuko pas mane mazai nuo vakar vakaro maitinu maziu kas dvi hpavargau n…
Tai ir turi žyst vaikutis dažnai. Užsisako pienuko.
dldaival parašė:
o idomu mes balandzio 4 sutvarkem ir dar negavom gal nuo vietos priklauso nors nemanau![]()
O kur kreipetes?
ligitaaa parašė:
Onkur kreipetes?
JoVita221 parašė:
Pagaliau atsigawau,kad galiu parasyti;) Musu Enrika gime 2017.04.13 6:35h 50cm ir 3705g su gimdymu reikalu buvo...kaip bebutu keista pirmas gimdymas buvo kur kas le…
sveikinimai augit dideles ir sveikos
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai