Ritaaa93 parašė:
Sveikos mamytės. Kreipiuosi patarimų dėl vėžimėlio. Žiūrinėju MILLI. Bet kokį patartumėt WAY ar MOONLIGHT?![]()
Mes way nusipirkom
Ritaaa93 parašė:
Sveikos mamytės. Kreipiuosi patarimų dėl vėžimėlio. Žiūrinėju MILLI. Bet kokį patartumėt WAY ar MOONLIGHT?![]()
Mes way nusipirkom
Sveikos mamytes, kaip laikotės? Gal kuriai nesenai darė gliukozės toleravimo testą?
Aš kaip tik šiandien apturejau šitą gėrį. Kaip ir viskas gerai buvo, ir gliukozė gerai susigėrė sakyčiau net skaniai
bet va išėjus taip silpna pasidarė nualpau ir net gėda sakyt apsivemiau, dar kaip tyčia vieną buvau, pabundu o visas šonas šlapias
dabar jau kaip ir geriau, atsigavau
JustyteJan parašė:
Sveikos mamytes, kaip laikotės? Gal kuriai nesenai darė gliukozės toleravimo testą?
Man irgi siandien dare, bet kazkaip visai nieko. Galvojau bus blogiau. Dar kazkoki nauja, nuo sausio 1 d.sake tik taip daro, tris kartus eme krauja: pries gliukoze, paskui po valandos ir po dvieju valandu.
JustyteJan parašė:
Vajezus kaip baisu? nesusizeidet? Pilvuko neuzgavot? ?
indare parašė:
Man irgi siandien dare, bet kazkaip visai nieko. Galvojau bus blogiau. Dar kazkoki nauja, nuo sausio 1 d.sake tik taip daro, tris kartus eme krauja: pries gliukoze,…
Man taip pat dare bet jau pries pora savaiciu atlikau ?
JustyteJan parašė:
Oho! O nesusizeidet? As gal pasirodyciau gydytojai del visa ko... jei jau griuvot, o net nezinot kaip, tai maza kas - gal kas susitrenket ir pan... Jetus... Man tik birzelio gale darys si testa
Šilo_uoga parašė:
Siaubas, net baisu eit darytis to tyrimo dabar![]()
![]()
Aš prieš tyrimą dar TD paskaičiau forume kitų mamų reakcijas tai man dar palyginus nieko
Užtat mažiukas šėlsta kaip, judesius jaučiu kaip niekad gerai, net būna pilvas juda
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai