sirduka parašė:
Mano Ir jautrus speneliai, kai issimaudau labai atsargiai sluostausi kad tik neuzsigauciau.
Del issimaudymo-pas mane analogiska situacija. Bijau net sluostyt...
sirduka parašė:
Mano Ir jautrus speneliai, kai issimaudau labai atsargiai sluostausi kad tik neuzsigauciau.
Del issimaudymo-pas mane analogiska situacija. Bijau net sluostyt...
Gintarėja parašė:
Neima maniske visai,ziaugcioja net.
Maniskis nuo avent ziaugciojo, o nuk, eina- tik daina. Paciulpia, uzmiega ir isstumia su liezuviu
BiruteSa parašė:
Man maze pagelt 3cia para, o po triju paru praejomedikai sake, tai normalu ir nieko nedare. Kaip supratau pavojinga, jei pagelsta per pirmas 24 valandas. Kitu a…
Na maniškė pagelto trečią parą, šiandien penkta para, bet akių obuoliai geltoni labai ?
Progic parašė:
Sveikos, gal galite pasidalinti nuomone apie naujagimių geltą? Ar pasireiškė kaip greitai praėjo?
Per savaitę kažkur
Aš valgau viską
tik dabar pastebėjau, kad kažkokie spuogeliai ant veido atsirado. Tokie smulkūs, rausvai balti, ties smilkimukais ir žandukais. Tai įdomu čia dėl maisto ar hormonų. Antradienį daktarei parodysim
Maniškė irgi Avent čiulptuko neimė, šiandien su vyru bandėm duot. Bet teko papulį duot graužt ?
Progic parašė:
Na maniškė pagelto trečią parą, šiandien penkta para, bet akių obuoliai geltoni labai ?
O is ligonines isleidziant nieko nesake? Pas mane su vaiku vienoda kraujo grupe, tai sake praeis geltonumas =)
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2017-m-sausio-men-mamytes
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai