Maitine parašė:
O kaip migdote po maudyniu? Tiesiog paguldote ir uzmiega? Kiek laiko maudote?
Maudomes tai net nzn kiek laiko,10-15 min turbut. Po maudyniu pavalgom ir miegam
Maitine parašė:
O kaip migdote po maudyniu? Tiesiog paguldote ir uzmiega? Kiek laiko maudote?
Maudomes tai net nzn kiek laiko,10-15 min turbut. Po maudyniu pavalgom ir miegam
little star parašė:
Sveikos mamytes! Noriu paklaust ka dare mamyte kurios kudikeliui buvo sloga? Panasu ir mum sloga prikibo...![]()
Sveiki. Pas mus rimta sloga buvo,prie jos dar vaisiaus vandenys salinosi. Vaikas,net valgyt negalejo. Mes purskem quiq baby,tada atsiurbdavom ir purksdavom euforbium. Dar pienuka savo lasinau i nosiuka mazyliui. Mums padejo
Gintarėja parašė:
Merginos ar labai jauciat augimo suolius?
Jauciasi tik padidejusiu valgumu ir budravimu. Atrodo visa diena alkanas,o jau uzmigdyt kaip sunku buna...
Ieva.Z parašė:
Jauciasi tik padidejusiu valgumu ir budravimu. Atrodo visa diena alkanas,o jau uzmigdyt kaip sunku buna...
Tai pas mane antra diena lygiai taip
Gintarėja parašė:
Tai pas mane antra diena lygiai taip![]()
Pas mane tai dabar praejo sitas dalykas,bet atsirado kita beda
pieno mazylis prisisake,o daba nereikia jam,tenka zadint,kad valgytu,valgyt pazadintas tingi,2 min pazinda ir vel koma vaikui,nu zodziu
jei ne vienas tai kitas dalykas
Ieva.Z parašė:
Pas mane tai dabar praejo sitas dalykas,bet atsirado kita bedapieno mazylis prisisake,o daba nereikia jam,tenka zadint,kad valgytu,valgyt pazadintas tingi,2 min…
Tai ir maniske prisisakys jo. Siaip ne taip uzmigo,bet manau neilgam. Pradeda miegot apie 17val normaliai. O tinka tik mamos rankos nesiot
Labai greitai auga mano mergina.
Gintarėja parašė:
Tai ir maniske prisisakys jo. Siaip ne taip uzmigo,bet manau neilgam. Pradeda miegot apie 17val normaliai. O tinka tik mamos rankos nesiotLabai greitai auga ma…
Gerai,reiskias visko mazylei uztenka,pienelio,mamos meiles,mamos glebio...
musiskis irgi paauges,zandai kaip pas chameka
alkanas 24/7
nu musu tai diena miega gerai,kas 3 h valgyt kelias,o nakti tai kaip kada...
aisku kai augimo suolis tai ir kas valanda valgo ir valgo po valanda,dvi ir daugiau non stop...
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai