Sveikos vis skaitau Jusu pasisakimus uzsinorejau ir as pasisakyti ;) Ejo kalba apie kitu kysimasi, tai pas mane uosviene tokia kad naafik visada viskas turi buti pagal ja, nekreipiau demesio kol nepasake kad pas vaika nosei yra kirmeliu nes gulint ant soniuko trina nosi o ji tiesiog bando apsisukti jez.. Mano pana visad pusnuoge pas mane nors buna vesi vistiek nerengiu labai nes karstaa. O jau kaip sneka isgirdau ir mama ne viena karta skiemenimis ;))) (ooj geras jausmas) vaikas buna pas mane tik, uosvienes manosios nevirskina, mat sako jaucia bloga zmogu. susinormalizavo dienotvarke einam gulti 22h keliames 4-6val miegam iki 10val tada miegam 15val tada ve 22val. Issimiegoju kuo puikiausiai. Maitinu pati, bet pratinu prie buteliuko, sunkiai gavosi bet paeme valgo jei buna mano pienas, pradesiu misinuka duoti turbut sis nepatinka paragauja verkia prasikankina tai vos ne vos suvalgo. O siaip ramus vaikas tik 21val uzeina oziukai, na turbut nuovargis, o siaip tikrai pasakiska Mergaite. Rytoj vaziuoju del spirales.
Dabar vakarieniaujam pasakiskas jausmas kai per kiekviena valgima paima mano ranka ir ziuri i akys

- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus