Rosita25 parašė:
Sveikos mamytes kaip valgo jusu vaikiukai. maniskis nevalgiukas pasidare kaskada maciau kaskoki sirupa nevalgiukam reklamavo bet dbr nerandu kalbu ne apie niam niam…
Mes niam niam gėrėm. Beroc taip vadinosi. Mums padėjo.
Rosita25 parašė:
Sveikos mamytes kaip valgo jusu vaikiukai. maniskis nevalgiukas pasidare kaskada maciau kaskoki sirupa nevalgiukam reklamavo bet dbr nerandu kalbu ne apie niam niam…
Mes niam niam gėrėm. Beroc taip vadinosi. Mums padėjo.
Emegė parašė:
O man įdomu kokius vitaminus duodat savo kleckiukams?![]()
Vit D, zuvu taukai ir niam niam
Emegė parašė:
O man įdomu kokius vitaminus duodat savo kleckiukams?![]()
Vitamina D ir zuvu taukus
Jelena89 parašė:
Vit D, zuvu taukai ir niam niam
Vitamina D ir zuvu taukus plius, man daktare aiskino kad pilnai uztenka zuvu tauku
as jau daugiau nei puse metu tik zuvu taukus. O po kiek lasiuku dar vitamino D duodat?
Kamilė32 parašė:
Vitamina D ir zuvu taukus plius, man daktare aiskino kad pilnai uztenka zuvu taukuas jau daugiau nei puse metu tik zuvu taukus. O po kiek lasiuku dar vitami…
1 lasa ir su mazaja kas menesi einam pas daktare ir pasikalbam apie vyresneli tai patvirtina kad po 1 lasa. Vasara jauciu zuvu tauku nebeduosiu. Vit d duosiu visada nes rudeni baisus trukumas buvo. Lauke vos ne gyvenom, o organizme ziaurus trukis buvo
Jelena89 parašė:
1 lasa ir su mazaja kas menesi einam pas daktare ir pasikalbam apie vyresneli tai patvirtina kad po 1 lasa. Vasara jauciu zuvu tauku nebeduosiu. Vit d duosiu visada…
Jus daretes tyrima? Jauciu reikes ir mums pasidaryti ir tada bus aisku.
Sveikos mamos, kurios turit nevalgiukus geguziukus. Kiek sveria jusiskiai vaikuciai? Kaip prikalbinate ka nors suvalgyti? Gal kokius vitaminus duodate nevalgiukams? Musiskiui sestadieni suejo dveji o sveria vos 11 kilogramu, labai smulkutis berniukas, labai sunku ikalbinti kad kazka suvalgytu, pykstames del valgymo pastoviai, labai daug geria ypac nakti.
evona parašė:
Sveikos mamos, kurios turit nevalgiukus geguziukus. Kiek sveria jusiskiai vaikuciai? Kaip prikalbinate ka nors suvalgyti? Gal kokius vitaminus duodate nevalgiukams?…
Maniskis sveria 10 kilu
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai