Sim9393 parašė:
Pedikiūras tai dar dzin, mane labiau neramina bikini zona![]()
Kojų nagus nulakuos sesė, o ką daryti su bikini zona...
Sim9393 parašė:
Kojų nagus nulakuos sesė, o ką daryti su bikini zona...
Sim9393 parašė:
Aš norėčiau cukraus pasidaryt, bet kadangi prieš tai nesu dariusis tai lyg ir nerekomenduotina... Tai nežinau net..
Sim9393 parašė:
Darykite karsto vasko depiliacija, as jau 9metai kaip darausi,tai ziauriai gerai visa menesi nei plaukelio nematyti
AgneHill parašė:
Taip visur vienodi ir visi nieko gero:)))) yra isvis trys bounty pack , tai jie tik skiriasi siek tiek tarpusavy . Ketvirta bounty gausi ligonineje po gimdymo pries…
Rimtai visus tris iki gimdymo reikia pasiimt? Galvojau kad tik viena o kitus po gimdymo
itariu kad ten ne kazka teduoda bet siaip tai idomu, pvz tokiu kaip reklamai iklotu po gimdymo ar duoda nes susimasciau kazkuria diena kokiu yra jug reiks pirkt
Soniaa parašė:
Kojų nagus nulakuos sesė, o ką daryti su bikini zona...![]()
Patariama i gimdyma vaziuoti nelakuotais nagais ,naturaliais ,nes gydytojai stebi ar nepasikeicia nago spalva . O bikinio zona galima ir paciai susitvarkyti ,juk neauginate dabar iki galo gimdymo . As visada pati ,nematau - apsiciupinedama ,bet visada pati .
doviliukas69 parašė:
Darykite karsto vasko depiliacija, as jau 9metai kaip darausi,tai ziauriai gerai visa menesi nei plaukelio nematyti![]()
Na maniškė mergaitė pas kurią einu depiliacijos sakė nėštumo metu daro depiliacijas tik toms moterims kurios dar prieš pastojant nuolat reguliariai darydavosi depiliacija. Kitaip sake jokiu budu nedaro
Ingrida82 parašė:
Patariama i gimdyma vaziuoti nelakuotais nagais ,naturaliais ,nes gydytojai stebi ar nepasikeicia nago spalva . O bikinio zona galima ir paciai susitvarkyti ,juk ne…
Va, kaip įdomiai. Pirmąjį gimdžiau žiemą, tai net nežinojau tokio dalyko.
aš irgi tvarkausi pati, apsičiupinėdama, su veidrodėlio pagalba ir susitvarkau vonioj atsisėdus.
Lapkritina parašė:
Na maniškė mergaitė pas kurią einu depiliacijos sakė nėštumo metu daro depiliacijas tik toms moterims kurios dar prieš pastojant nuolat reguliariai darydavosi depil…
As taip pat girdejau ta paty,jeigu iki nestumo daraisi tai normalu ir nestumo metu,bet jeigu pirma karta butu jau esant nesciai,tai niekas nedarys... nes neaisku kaip oda sureaguos,kaip paciai skausma iskesti ir t.t.
doviliukas69 parašė:
Darykite karsto vasko depiliacija, as jau 9metai kaip darausi,tai ziauriai gerai visa menesi nei plaukelio nematyti![]()
Vat kad labai jau skausmingai man skamba ta depiliacija toje srityje, niekada dar neisdrįsau...
bet kad su savo drauguže apačioj atsisveikinau, nebesusimatom, tai jau svarstau...
Gileda parašė:
As taip pat girdejau ta paty,jeigu iki nestumo daraisi tai normalu ir nestumo metu,bet jeigu pirma karta butu jau esant nesciai,tai niekas nedarys... nes neaisku ka…
Va va, dėl to ir galvojau kad negalima gal...
Nes man tai būtų papildomas stresas kad vau...
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai