I.n.g.a. parašė:
O jei mano pirmas gimdymas buvo 2,5 valandos ir be skatinimo, tai su antru turbūt namie gimdyčiau 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
I.n.g.a. parašė:
O jei mano pirmas gimdymas buvo 2,5 valandos ir be skatinimo, tai su antru turbūt namie gimdyčiau 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yvette parašė:
Mano lygiai tiek pat, 12h nakties išėjau į gimdykla 01.50 gime😄 antra sykį gimdykloj atsidūriau su pilnu atidarymu, ir dar pati nuėjau nes seselė kažkur pasiliko, nebelaukiau ir pati nuvariau kaip į viesbuti😁 tai taip, namie delsti ilgai nereikia😄😄😁
vivaska parašė:
Mamytės, noriu pagaliau ir aš pasidžiaugti 😃
Šįryt 4.55 val gimė mūsų mažoji Adelė ❤️🤗 Ir visai nemaža 😃 3840 g ir 54 cm 🙈
Nuoširdžiai sveikinu daug pienelio ir ramiu nakteliu ❤️💃❤️
Yvette parašė:
Wau... 😂😂😂
Yvette parašė:
Mūsų krikštynos pernai irgi per karštį bubo, tai vaikams sunku buvo, bet buvo kavinėje vėsu, tai atsigavo 😄
Mes irgi po to persikėlėme į kavinę, bet kavinė tokia mažutė buvo, kad krikšto sūnui nebuvo kur dėtis, kai jis baisiai aktyvus 🙈
I.n.g.a. parašė:
Labai tikiuosi, kad ir mano bus šis lengvesnis 🤗 Pirmą gimdžiau sunkiai, su skatinimais, pilvo spaudimais, epidūru, kuris nesuveikė, tai šį kart tikiuosi, kad organizmas jau pasimokė ir žinos, kad reikia iš pradžių pradėti kaklelį verti, o po to vandenis nupilinėti 😄 Labai tikiuosi, kad šį kart gausiu mažylį iš kart pagimdžius ant krūtinės, labai norisi tos patirties 🤗
Kisulita parašė:
Mes irgi po to persikėlėme į kavinę, bet kavinė tokia mažutė buvo, kad krikšto sūnui nebuvo kur dėtis, kai jis baisiai aktyvus 🙈
Mes būtent dėlto ir darėm namie, nes mažasis labai aktyvus tai būtume irgi ramiai nepabuve😑 o dabar batuta užsakė tai vaikų prie stalo realiai nei vieno nebubo😁
Kisulita parašė:
Sveikinimai didžiausi 🤗👏😍😉
Egluuteee parašė:
O wau! Saunuoles! Viskas jau praeity! Sveikinimai didžiausi! ❤️🙏🥰🥰💐😘
Ačiū ačiū ❤️🤗
Katt parašė:
Didžiausi sveikinimai!❤🧡💛 tai ar tiesa, kad pirmas gimdymas sunkiausias, o paskui tik lengvėja?😁😁
Ačiū 🤗
Nežinau, mano pirmas cp,vtai jis kaip gimdymas nesiskaito 😃
O antras ir trečias beveik identiški 🤷♀️ Antrą pernešiojau ir skatino, nes nebuvo veiklos, truko 16 val nuo vandenų nuleidimo, trečią vėl pernešiojau ir vėl skatino, truko 12 val nuo vandenų nuleidimo 😃 Tai nepasakyčiau, kad lengviau 😃
Margo777 parašė:
Nuoširdžiai sveikinu daug pienelio ir ramiu nakteliu ❤️💃❤️
Ačiū 🤗
Yvette parašė:
Man tokie gimdymai tai kaip fantastinis filmas 😃😃😃
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai