Yvette parašė:
Nuosavam, senam name, 200 kv. m. Bet su vyru baigiam ji perstatyti 😂 namas buvo uošvio, dabar jau vyrui priklauso. Bet mums per didelis tai planuojam sutvarke pardu…
Kurioj vietoj Garliavos gyvenat😊
Yvette parašė:
Nuosavam, senam name, 200 kv. m. Bet su vyru baigiam ji perstatyti 😂 namas buvo uošvio, dabar jau vyrui priklauso. Bet mums per didelis tai planuojam sutvarke pardu…
Yvette parašė:
Net neklausk ! Kuokštais! Vyras jau net keikiasi, nes pilni namai mano plauku. O duso “trapo” nespejam atkimsineti. Po galvos plovimo gera sauja plauku ismetu, po d…
Joo, pas mane irgi prasidėjo smagumai su plaukų slinkimu... Ir taip pat vyras nepatenkintas, už galvos susiėmęs, nes vis jo robotukas siurblys užspringsta mano plaukais 😯 Kol kas visai nesu motyvuota turėti antrą vaiką 😮
gigi. parašė:
Gera zinoti, kad ne pas mane viena taip😃
Skirtingi tie maziukai, vieni kabo ant papo po valanda, o musiskems uztenka 5 min 😂
Kisulita parašė:
Baltai pavydu 😃 Maniškiai irgi atsigavo, po gimdymo tokie vargani atrodė, dabar vėl blizga, švelnūs, bet slinkti pradėjo 🙁 Draugė sakė, kad nustojus žindyti dar lab…
Maitinsim iki 18 metu 😂😂😂
Neringyti parašė:
Paciam gale Garliavos, jau “ant Marijampoles plento”, kur melynas autoservisas isvaziuojant
gigi. parašė:
Gal paguosiu, bet mano irgi taip keliasi😃 dziaugiuosi jei 3 val. ismiega, bet retai ir tik pirmaja nakties miego dali:)) kiek laiko tavo maze valgo?
As irgi jungiuosi prie jusu
lygiai toks pats mazutes rezimas nakti. Irgi valgo apie 5 min ir kas 2 val keliasi
galiuniaaa2007 parašė:
mamos, help, pas jus buna zalios spalvos ismatos? visada geltoni it garscyciai, siandien buvo kruopeliu zaliu, o db truputi pridare tai per pus garscycios su zaliaj…
Pas mane nebūna
Tai gal pieno produktų valgei? Maniškė žaliai tuštinas kai pieno produktų daugiau pavalgau. O ir šiaip kakučio spalva priklauso, nuo mamos suvalgyto maisto
nepergyvenk, tik nebevalgyk ką vakar valgei ir žiūrėk nuo kokio maisto.
Yvette parašė:
Skirtingi tie maziukai, vieni kabo ant papo po valanda, o musiskems uztenka 5 min 😂
Tai beveik kaimynes 😂
galiuniaaa2007 parašė:
mamos, help, pas jus buna zalios spalvos ismatos? visada geltoni it garscyciai, siandien buvo kruopeliu zaliu, o db truputi pridare tai per pus garscycios su zaliaj…
Pas maniske buna
galiuniaaa2007 parašė:
Pas maniske buvo garstyciu spalvos, po to zali ilga laika, bet gydytoja sake, kad nieko tokio. Pieno produktus riboju, bet visai neatsisakau. Tai gal nuo ju. O dabar kokia savaite jau vel garstyciu spalvos.
BeShi parašė:
Kuokštaisvaikštau susirišus tai kai išsirišu šukuot tai ojooi kiek daug išslenka.. Man negaila, tegul slenka, bet nekenčiu jų vonioj
![]()
Negaila? 😮 Matyt tankūs plaukai 😁 Nes man tai kiekvieno plauko gaila 😁
Entersa parašė:
As irgi jungiuosi prie jusulygiai toks pats mazutes rezimas nakti. Irgi valgo apie 5 min ir kas 2 val keliasi
![]()
O diena irgi tiek pat valgo?
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai