ak ak parašė:
Kiekvienoj ligoninej yra early pregnancy unit, kur siuncia tokius iki 12sav pasiziuret, bet aisku reik kokiu indikaciju.
Gal ir yra tik toj st georges tai ateini ir patikrina nereikia net rimtu pasiteisinimu tureti
ak ak parašė:
Kiekvienoj ligoninej yra early pregnancy unit, kur siuncia tokius iki 12sav pasiziuret, bet aisku reik kokiu indikaciju.
Gal ir yra tik toj st georges tai ateini ir patikrina nereikia net rimtu pasiteisinimu tureti
ak ak parašė:
O jus skambinot savo mw ar i ta butent early pregnant unit?
glaske parašė:
O jus skambinot savo mw ar i ta butent early pregnant unit?
Skambinau normaliom savo mw, tada dave early scan normaliam savo antenatal departamente, jei viskas ok patikrina ten, jei itaria nesivystanti siuncia i early preg.
ak ak parašė:
Skambinau normaliom savo mw, tada dave early scan normaliam savo antenatal departamente, jei viskas ok patikrina ten, jei itaria nesivystanti siuncia i early preg.
Aš katik skambinau tai jos sako turiu skambint i GP ir jie sius ten tai dabar daktaras pasuks vėliau ir pažiūrėsim ar gausiu jei ne eisiu privačiai parašysiu ką sakė vėliau
Jolita11 parašė:
Aš katik skambinau tai jos sako turiu skambint i GP ir jie sius ten tai dabar daktaras pasuks vėliau ir pažiūrėsim ar gausiu jei ne eisiu privačiai parašysiu ką sak…
Kaip idomiai, as isvis gp pasakiau tik po gimdymo, nes visai man nebuvo reikalo pas juos eit.
O jus turejus nesivystanciu? Nes as tai turejau ta missed miscarriage kai nesivysto bet pozymiu nera todel sakiau kad noriu tikrintis
ak ak parašė:
Kaip idomiai, as isvis gp pasakiau tik po gimdymo, nes visai man nebuvo reikalo pas juos eit.
Taip taip turėjus net kelis
ak ak parašė:
Pas mane tas pats. Nuejau i 12 sav skana or pasake jad nuo 9 sav nesivysto. Tai db bijau ir pergyvenu..
Siandiena buvau savo GP tai surase i sistema kad noriu skano anksciau nes turejau miscarriage ir kad pergyvenu. Sake jie patys spres duoti anksciau ar nea. Tai db vel laukiu...
glaske parašė:
Pas mane tas pats. Nuejau i 12 sav skana or pasake jad nuo 9 sav nesivysto. Tai db bijau ir pergyvenu..![]()
As butent del to ir prasiau nes tas missed miscarriage yra kai nesiojies neissivysciusi ir pats savaime neissivalo, gal del to dave, nes sakiau kad jei kazkokios problemos noriu suzinot anksciau nei 12sav skanas. Tikiuosi papulsit pas supratinga darbuotoja ir nepagailes to early scano.
O as vis dar neizsiregistravau dar, kazkaip nekyla rankos, matyt netikiu as dar tuo nestumu
glaske parašė:
Pas mane tas pats. Nuejau i 12 sav skana or pasake jad nuo 9 sav nesivysto. Tai db bijau ir pergyvenu..![]()
ak ak parašė:
As butent del to ir prasiau nes tas missed miscarriage yra kai nesiojies neissivysciusi ir pats savaime neissivalo, gal del to dave, nes sakiau kad jei kazkokios pr…
Nieko nepakeisim turim laukt
Jolita11 parašė:
Ar jau gavai laika pas daktare aš gavau bet tik rugpjūčio 14 kaip vėlai pasirodė man
As gavau rugpjucio 7d 🤨
Sake folio rugsties nusipirkti ir laukti appotmento. Irgi kaip negreitai pasirode
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai