mince parašė:
O ta vakcina turetu suleisti ne ja priziurinti ginekologe? Nes jei dabar suleido tu kuri daro ekoskopa.
Vakcinas suleidZia seseles , tikrai ne ginekologe
bet siaip jei po echo ir ta pati tai gal ir tada ne skiepas
mince parašė:
O ta vakcina turetu suleisti ne ja priziurinti ginekologe? Nes jei dabar suleido tu kuri daro ekoskopa.
Vakcinas suleidZia seseles , tikrai ne ginekologe
bet siaip jei po echo ir ta pati tai gal ir tada ne skiepas
Mute89 parašė:
Sveikos,gal kuriai buwo alergija vitaminam elevit?nu nesveikai niežti kuna nuo ju
Alergijos nebuvo, bet mano šeimos gydytoja nepatarė ilgai jų naudoti, nes yra vitaminų, kurių galima perdozuoti E ir A. Sakė geriau gerti Mamita, nes ten yra tik reikalingiausi vitaminai.
AnDo parašė:
Sveikos, merginos!siandien gavau gliukozes testa...slykstu, net sunku nupasakoti
mano mazylis tame dvieju valandu tarpe galvojau, kad islips is p…
O kaip šiaip savijauta? Nebuvo silpna ar pan.?
AnDo parašė:
Sveikos, merginos!siandien gavau gliukozes testa...slykstu, net sunku nupasakoti
mano mazylis tame dvieju valandu tarpe galvojau, kad islips is p…
Atkentėta
Mute89 parašė:
Sveikos,sakykit ar normalu temp 37?Nu galwa plysta,bet jauciuosi gerai,nei koseju,nei gerkles skauda,tik galva plysta :/
Normalu, visą nėštumą tokia pas mane
Mute89 parašė:
Sveikos,sakykit ar normalu temp 37?Nu galwa plysta,bet jauciuosi gerai,nei koseju,nei gerkles skauda,tik galva plysta :/
Nestumo pradzioj - normalu, o dabar gal kokia infekcija pasigavot?
Tyta parašė:
O kaip šiaip savijauta? Nebuvo silpna ar pan.?
Buvo...silpna, bloga, saltis krete. Nezinau, kiek jo reikia gerti Lietuvoje, bet Norvegijoje gavau buteliuka su 250ml
jau pusantros valandos praejo, o as dar nevalgius, nes negaliu net pagalvoti apie maista. Tik vandeni geriu...daug vandens
Bumbuliuke parašė:
Sveikos!
Turiu tokį neramumą. Iki šiol jaučiau labai stiprius judesius, gaudavau smūgių kai…
Man šiandien irgi jau neramu. Vakar po gliukozės tyrimo, beveik nieko nebejaučiu. Bandau dar nepanikuoti, gal dar vakare pasirodys
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai