violetaa parašė:
Sveikos 🥰🥰 ar yra jau vaikstanciu vaikuciu ??🤔
Palei lova,spinteles vaikstineja kelias diens
bet dar nedaug
geriau ropom 🌞
violetaa parašė:
Palei lova,spinteles vaikstineja kelias diens
bet dar nedaug
geriau ropom 🌞
MLiepsna parašė:
Palei lova,spinteles vaikstineja kelias diensbet dar nedaug
geriau ropom 🌞
Maniskiam labiausiai patinka stovet
tai toks isisiepes buna 😁😁 tik suranda proga kur atsistot pilnos kelnes laimes . Jau gerai stovi labai . Mazai kritineja . Idomu kada jau prades eit
violetaa parašė:
Aplink staliuką, sofą ar šiaip kur įsikibus tai vaikšto, pastovi ir pasileidusi kelias sekundes, gal ir pirmų žingsnių sulauksim iki Velykų..
Wolfi parašė:
Tos kurios jau davėte paragauti kiaušinio trynį. Su kuo maišėte? Ar vieną davėte?
Daviau viena, be nieko pirmakart, po to manau maisysiu su darzovem, grudais.
violetaa parašė:
Maniskiam labiausiai patinka stovettai toks isisiepes buna 😁😁 tik suranda proga kur atsistot pilnos kelnes laimes . Jau gerai stovi labai . Mazai kritineja . Id…
Ojo, stovet tai pirmu numeriu kur tik imanoma 😂bando i mane isikint ir stovet,o kai as noriu eit ziauriai susinervina 😂
violetaa parašė:
Mano nei ropoja, nei šliaužioja ir noro visiškai jokio nerodo to daryt 🙈🤦♀️ Bet musu giminej visi iškart vaikščiot pradejo, tai panašu ir mums taip bus 😅
ToBeMummy parašė:
Sveikos mamytės, aš su tokiu klausimu.. ar jūsų vaikučiai vis dar keliasi naktį pavalgyt? Ar išmiegat visą naktį? Mes vis dar valgom MP ir keliames būna po du kartu…
Mūsų berniukai gime ta pačią dieną 🙂 Maniskis naktį keliasi lb daznai, kartais kas valanda, kartais kas dvi, bet manau, kad įtakoja dantukų dygimas. Dantenos patinusios o dantų nematyti🙂
MLiepsna parašė:
Ojo, stovet tai pirmu numeriu kur tik imanoma 😂bando i mane isikint ir stovet,o kai as noriu eit ziauriai susinervina 😂
Kaip miela 🥰 maniskis pats atsistoti nemoka, dar ir stovėti praktikuojasi. bet įsikibęs į kelnes ar spintele klupi visas laimingas 😁
Wolfi parašė:
Tos kurios jau davėte paragauti kiaušinio trynį. Su kuo maišėte? Ar vieną davėte?
su avokadu. lb skanu🙂
violetaa parašė:
O koks puikus jaunuolis
Mums dar toli iki vaikščiojimo
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai