Erikaja parašė:
Kaip su pirmu, taip ir dabar iš pirmo ciklo 😄
Tai sakau, gal per mažai mes dirbam su vyru (juokiuosi) 🤣🤭 Kad vis nieko.. 🤔
Erikaja parašė:
Kaip su pirmu, taip ir dabar iš pirmo ciklo 😄
Tai sakau, gal per mažai mes dirbam su vyru (juokiuosi) 🤣🤭 Kad vis nieko.. 🤔
Sveikos mergaites
Kaip pas jus reikalai su puodukų? Mes jau apie 3menesius einam ant puoduko, aišku buvo ir avarijų, bet keletą syk tik
pietų miegame jau be pampersiuko, dar nakti uždedu, bet žiūriu kad gali ir nakti išbūti, nes buna nakti prasibunda ir nori eiti ant puoduko, ir iš po nakties pampersiukas sausas. Į lauką kai kur toliau važiuojam dar uždedu, nes kai užsizaidzia pamirsta kartais 🙈 bet vat niekaip negaliu pripratinti prie triusikeliu.. namuose laksto pliku peliuku, bet kai ateina svečiu arba esam svečiuose tai nelakstys gi taip 😁 tik uždedu, tai prilasina į triusikelius, puse tik į puoduka daro 😁
Zuike parašė:
Sveikos mergaitesKaip pas jus reikalai su puodukų? Mes jau apie 3menesius einam ant puoduko, aišku buvo ir avarijų, bet keletą syk tik
pietų miegame jau be p…
Mes tai kazkaip tiesiog palaukem visu zenklu, kad vaikas pasiruoses ir visiskai visur nuemem pampersa
Buvo du gal kart nakti padarius i lova, ir pora kartu lauke i kelnes
Viskas
Nezinau, tikriausiai juokingas patarimas atrodys juokingas, bet tiesiog kalbejimas veikia mums
Dar siaip apatiniu mes ejom
rinktis kartu, pati issirinko spalvas, paveikslelius, nu zodziu jau pasieme, kurie tinka jai
Tai nesioja noriai
Bet vis tik kaip pagrindini dalyka as cia izvelgiu tai, kad gal vaikas nelabai supranta, kas cia vyksta, kad viena karta nuogas gali buti, kita karta mama deda pampersa, o trecia karta praso apatinius detis
Zuike parašė:
Sveikos mergaitesKaip pas jus reikalai su puodukų? Mes jau apie 3menesius einam ant puoduko, aišku buvo ir avarijų, bet keletą syk tik
pietų miegame jau be p…
mano draugė su triusikų nedėvėjimu prisidirbo nejuokais, jos panai 4 metai o triusikų neapmausi. tai vaiksto su kelnėm arba sortais be ju. reik pratint būtinai.
Luuna parašė:
mano draugė su triusikų nedėvėjimu prisidirbo nejuokais, jos panai 4 metai o triusikų neapmausi. tai vaiksto su kelnėm arba sortais be ju. reik pratint būtinai.…
Mano berniukas tai juos mauna, nėr problemu, tik nenusimauna kai sysiu nori, puse sysiaus buna į triusikus kol nusimauna, puse į puoduka 🙈
Zuike parašė:
Mano berniukas tai juos mauna, nėr problemu, tik nenusimauna kai sysiu nori, puse sysiaus buna į triusikus kol nusimauna, puse į puoduka 🙈
Tai vaikas kol supranta,kad jau daro, nutinka nelaimės. Su laiku, jų vis mažės 😊
Zuike parašė:
pietų miegame jau be p…
Pas mus jokių reikalų 🙊🙈 nenori puoduko nors tu ką.... Laaabai retai sėdasi, o dar rečiau ten ką nors padaro. Dar laukiu, gal prikalbinsiu kada 😁
Sveikos visos mamytes,esu dabar tokiam kaip pasimetusi. Matau jau ir kelios mamytes jau ir po antra ar dar vis laukia leliuku.💕
Jau man kaip savaite veluoja pm dabar jaučiuosi silpna,labai troškina 37,3temp skauda pilvo apačia jau visa savaite nėštumo bet skausmas bukas tuoks duodantis į strena kaip prieš pm ,testas neigiamas,pas šeimos gyd tik rugpjučio 25d bandžiau registruotis dar pas gine pas ją iš vis tik 09-03 net korona dariausi testą neigiamas. Esu pasimetusi ir gal kuriai taip yra buve gal kažką rekomenduotumet esu iš Vilniaus.😩
pupa19 parašė:
Sveikos visos mamytes,esu dabar tokiam kaip pasimetusi. Matau jau ir kelios mamytes jau ir po antra ar dar vis laukia leliuku.💕
Gal mėnesinės tiesiog pasiklydo? 😊arba imkit jautresnį nėštumo testą.
Acmeja parašė:
Gal mėnesinės tiesiog pasiklydo? 😊arba imkit jautresnį nėštumo testą.
Kur jos galėjo pasiklyst🤯aš jau taip jų ilgai laukiu net myliukas su vyru buvo prieš pora savaičių daugiau bet viskas saugiai,nėštumo testus 2skirtingu firmų dariau ir tie brangesni nu ir nieka.
Net drauge šiandien atsiuntė testą kad pas ją su vaiduokliuku antras brukšnelis ir kažkada juokėmės kad butų smagu netikėtai abi su pilvukais😂🙈 dabar šiuo momentu tikrai dar man užtenka mažulės nes pana su charakteriu ir dar pavydi manęs tai labai baisu jei atsiras dar vienas leliukas ir bus labai labai daug ašaru kad ji nesupras. Sesers dukryte 2men buvau paėmus ant rankų plėšė iš rankų ir rėkė "mamo(mano) mama"🙈
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai