2022.12.18 18:04 (prieš 3 m.)
justė. parašė:
O tepinėlis iš nosies kam? Žiūrėt ar nėr bakterijos?
O kada jau kreipėtės į lor su savo mažiuke? Turiu omeny, ar ilgai kentėjot ligas, …
Aha, ziurejo del bakterijos
Zinokit tiksliai nepasakysiu, nes as pradejau prasyt siuntimo pas LOR tikriausiai jau po kokiu 3-4 sirgimu, bet mano gydytoja vis mane nukalbedavo, kad cia normalu tiek kartu sirgti, kai iseini i darzeli, tada toliau sergant pradejau sakyt, kad nu gal adenoidu problemos, tai ten sako, kad tokiem maziem vaikam vis tiek nieko nedaro ir tt, tada kazkaip nuejau pas alergologe ir ji pasiule nueit, nuejau toj pacioj klinikoj pas pirma pasitaikiusa LOR, tai nu ten isejau verkdama 🤣🤣 Nes nu ten tragedija buvo, labai grubi gydytoja ir snekejo visiskas nesamones, as jos klausiaus akis isputus ir negalejau patiket 🤣 tada toliau sirgom ir kazkuri karta tiesiog neatlaike kantrybe ir pareikalavau siuntimo, kad apziuretu adenoidus gydytojas, kurio kompetencija tai ir yra
Nes nu mano seimos gyd tokia kartais idomesne.. Mielai pakeisciau, bet negaunu vietu pas gerus seimos gyd
Nu ir td tiesiog per atsitiktinuma registruojantis pas LOR pasiule sita gydytoja registratore, nors skambinau del kitos, bet ji jau nedirbo ten
Tai nu tiesig pasiseke man
O laiko prasme nuo ligu pradzios iki operacijos praejo metai 🤦♀️ nors reikejo tikrai anksciau
Sirgom mes as nzn, per mokslo metus nuo rugsejo iki liepos galo, gal kokius 15 kartu 🥲 O as dar per tuos metus du kart atostogas turiu, kai nevedu vaiko i darzeli po 2-4sav
Tai nu tiesiog buvo nenormalu
Ilgiausias tarpas darzeli buvo gal pirmos dvi sav rugsejo, daugiau visada eidavo po kelias dienas per men, nes ISKART susirgdavo