Julijana98 parašė:
Sveikos mamytes kas maityna savo vaikucius Aptamilu kiek pas jus sveria vaikuciai ?🤔 mum 3men ir 2sav ir sveriam 6.600 daktaras sako normalu, bet bijauu kad per dau…
Mes 3men svėrėme 6400 ir 6800🤭
Julijana98 parašė:
Sveikos mamytes kas maityna savo vaikucius Aptamilu kiek pas jus sveria vaikuciai ?🤔 mum 3men ir 2sav ir sveriam 6.600 daktaras sako normalu, bet bijauu kad per dau…
InGriDa07 parašė:
Ar jum nuo aptamilio neketieja viduriukai ir ar neatpylineja ?🤔 mano vaikis pavalges kazkodel labai irzlus budavo...
Ne kas keisciausiai kakoja gerai viduriukai nekieteja nes ir pas drauge sake viduriukai ketejo labai nuo aptamilio o mums kaip tik gerai kakuoja 3 kart per para , buna kartais atpila bet labai mazai bei tai retai buna😇
simba2 parašė:
Ziuriu turim ir dvynuku
visada galvojau kaip imanoma su dviem,kai su vienu tiek reikalu
simba2 parašė:
Sveikos mamos, papasakokite kaip uzimate savo mažylius 😊🤗
Pagrindas kilimeliai su kabanciais zaisliukais,babybjorn jau ismoko suptis ir zaisliukas domina,nu ir nesiojimas aplinkos rodymas
dar labai sneket megsta,tai kalbinam nemazai
Julijana98 parašė:
Tikrai ne per daug😆 aš pati maitinu ir mano bernas 3men svere 8kg 66cm☺️😆
Agnajka parašė:
Tikrai ne per daug😆 aš pati maitinu ir mano bernas 3men svere 8kg 66cm☺️😆
O, turim dvyni
maniškis irgi 8. 1kg ir 65cm 3men buvo, pati maitinu. Dabar ketvirtam menesyjau augimas lėtėja, bet ir su vyresniu broliu tas pats buvo.o pas jus kaip?
Bite medu nesa parašė:
O, turim dvynimaniškis irgi 8. 1kg ir 65cm 3men buvo, pati maitinu. Dabar ketvirtam menesyjau augimas lėtėja, bet ir su vyresniu broliu tas pats buvo.o pas jus k…
Mes dar ketvirto mėnesio nebuvom svertis, bet namie pasisvėrus jau rodo 9.5😅😅😅labai tikiuosi, kad yra paklaida😆
Agnajka parašė:
Mes dar ketvirto mėnesio nebuvom svertis, bet namie pasisvėrus jau rodo 9.5😅😅😅labai tikiuosi, kad yra paklaida😆
Nu nieko sau😳 maniske pirmagymė 10 men tiek svere😳
inga.ka parašė:
Nu nieko sau😳 maniske pirmagymė 10 men tiek svere😳
Kiekvienas turi savo augimo greitį ;) mano pirmagimis metų būdamas svėrė 9.7 kg, bet vėliau buvo visus vidurkius pasivijęs, po to vėl lėčiau auga, vėl pasiveja ir pan. ;) aišku, vaikas smulkesnis, bet ir mes, tėvai, ne aukšti ir augaloti.
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai