freze parašė:
Zinau kas uzrasyta ant pakuotes, bet mums pirmagimei sesute pasiule comforta kai atpylinejo, nes sake jis tirstesnis uz paprasta aptamil. Dabar sunui kietejo viduri…
O jūs iš karto keitėt mišiniką, ar po truputį naują įvedėt?
freze parašė:
Zinau kas uzrasyta ant pakuotes, bet mums pirmagimei sesute pasiule comforta kai atpylinejo, nes sake jis tirstesnis uz paprasta aptamil. Dabar sunui kietejo viduri…
O jūs iš karto keitėt mišiniką, ar po truputį naują įvedėt?
Sveikos mamos, gavosi taip, kad valgom tik mišinuką, nusprendžiau keisti, nes mažasis labai nervingas būdavo kai valgydavo, papersti neidavo, daug kipišuodavo ir verkdavo. Nupirkau penktadienį be laktozės nestle altherą vaistinėj, viskas buvo ok iki šiandien, ryte valgydamas palei mano supratimą viduriavo (kakutis susigerė į pampį, toks vientisos spalvos), antra kartą valgant viskas ok buvo, trečią pakakojo geltonai/žaliai su žirniukais baltais. Ar verta sunerimti?
Ar tai normalu keičiant mišinuką? Ačiū!
freze parašė:
Jo comfort kietina vidurius. Jis tirstesnis yra, skirtas atpilinejantiems vaikuciams.
freze parašė:
Jo comfort kietina vidurius. Jis tirstesnis yra, skirtas atpilinejantiems vaikuciams.
freze parašė:
freze parašė:
Aš maitinau krutine apie menesi,poto dingo pienas teko ant mišinuko tai tas comfort labai mums geras viduriu išketejimu neturim,su diegliukais problemu nebuvo nuo gimimo,kakutis toks pat kaip su mano pienu taip su tuo mišinuku niekas nepasikeite,esam du menesiukai 6240kg 62ūgio suvalgot po 150ml miegam visad iki 6-7h ryto tada valgom jau tik 10-11h jis pats jau paprašo,tik norejau pasakyt kiekvienam vaikui skirtingai man šis mišinukas labai vaikui gerai. O atpilineti neatpilam,ir atpilinejimui yra kitas mišinukas.
Cacharel parašė:
Och kokia pirma žinutėjau tuoj vasaris, laikas kai atsirado po širdim mūsų kruopos
![]()
Aš sužinojau , kad laukiuosi kovo 2d.🙂
jurgga parašė:
Mes esam 3,5men,o nesuvalgo net 120ml,nors anksciau jokių problemu nebuvo, bet kazkas nutiko
Musu irgi pradejo maziau valgyt, jau nezinau, ka ir begalvot, jau ir buteliukus bandom kaitaliot... diena dar dar koki 100 ml sumaitinam, o vakare iki asaru, gerai jei bent 70 ml isiulom
kazi kas cia pasidare, nes mityboj niekas nesikeite, tarp maitinimu ji irgi nera irzli, tiesiog kazkoks streikas
Sniegena_ parašė:
Musu irgi pradejo maziau valgyt, jau nezinau, ka ir begalvot, jau ir buteliukus bandom kaitaliot... diena dar dar koki 100 ml sumaitinam, o vakare iki asaru, gerai …
Tai vat ir mums kazkas pasidare, taip gerai valge ir viena diena sugalvojo nebevalgyti, mums irgi buna,kad suvalgo vos 70ml,kartais ir 110ml suvalgo, bet cia svente buna, net neisivaizduoju kodel taip nutiko, nors irgi niekas nepasikeite, visada galvojau, kad augantys vaikai visada didina ir maisto kieki, o cua pasirodo net mazinti pradejo, laukiu kol sueis 4men,eisim pas gydytoja, bus idomu paziureti kiek mes priaugom, nes jau pradedu ir panikuoti, nors vaikas linksmaa, zvalus, 😊
sonatasonata parašė:
Oho kiek jusu daug suvalgo 🤔 mano valgo tik po 120 ir daugiau nenori 😉 o kiek jusu svėrė 2 mėn.? Mes 6 kg.
Musu treciadieni bus jau 3men, suvalgo 130-150ml, per para mazdaug 1100ml gaunasi. Ant buitiniu svarstykliu sveria 6,7kg
jurgga parašė:
Tai vat ir mums kazkas pasidare, taip gerai valge ir viena diena sugalvojo nebevalgyti, mums irgi buna,kad suvalgo vos 70ml,kartais ir 110ml suvalgo, bet cia svente…
Na ir as raminu save, kad ji linksma pas mus, nepanasu, kad blogai jaustusi. O miegot pas jus nepradejo daugiau? Nes pas mus diena dabar max 1,5 val budrauja, tada luzta, jau pradedu visko prisigalvot 😱 gal etapas toks...
Sniegena_ parašė:
Na ir as raminu save, kad ji linksma pas mus, nepanasu, kad blogai jaustusi. O miegot pas jus nepradejo daugiau? Nes pas mus diena dabar max 1,5 val budrauja, tada …
Dėl būdravimo man rodos viskas gerai jums. Nes tokio amžiaus kūdikiai nuo vieno miego iki kito maximum būdrauti gali 1val 45 minutes. Tai čia pas jus kaip iš vadovėlio
o pas mus irgi valgo visaip ir visokių dienų būna, sveriam 5200g, gimė 2800 g. Bet maximum misinuko suvalgo 750ml.
Daiva.. parašė:
Aš maitinau krutine apie menesi,poto dingo pienas teko ant mišinuko tai tas comfort labai mums geras viduriu išketejimu neturim,su diegliukais problemu nebuvo nuo g…
O jei ne paslaptis kaip galvojat kodėl jums dingo pienas?? Nes kiek pamenu pas jus lyg ir viskas gerai buvo nuo pat pradžių, vaikas ramus o ir pagalbos is šono turėjote 🤔
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai