2023.12.18 13:38 (prieš 2 m.)
Arkauskaitė parašė:
Mane labiau vargina sauskelniu reikalai. Ar yra kas dar tokio amziaus su sauskelnem, ka darot? Paskaiciau kad jeigu 3 metu daro i sauskelnes, tai jau blogai kazkas.…
Mes esam, bet neturim tikrai jokių raidos sutrikimų. Man atrodo, kad ta norma kada būti be pampio darželiui konkrečiai sugalvota, jog būtų paprasčiau. Mano triusikėlių nenori, nemėgsta, paleidau 🙂, daro kaka į puoduką, pats išsipila viską į wc 😄, sysia 80% į puodą, 20% į pampį, jei kur važiuojam tik pampis, neįsivaizduoju savęs ribojant vaikui atsigerti, keliant naktį ant puodo arba metant visas prekes pardėj, kad ieškot wc pasysiavimui, o dažnai to wc ir nėra 😅 Taip pat neįsivaizduoju sysinant žiemos metu numovus kombį lauke prie -6 laipsnių. Mano nuomone dar per anksti pakentėjimams ir užlaikymams. Džiaugiuos kas natūraliai labai greitai pampių atsisakė, viskas čia gerai, bet aš savo vaikui streso nekeliu, nekeliu ir sau 🙈
Kaip niekur normalu, kad vaikas neatsisako sauskelnių iki 4 metų. Iki 5 norma jei su sauskelnėmis naktimis dar. Jei dabar pradėčiau dresiruoti, tai pampio po 3 dienų nebeliktų, tik kad man ryšys svarbiau, plius darželio nelankom, tai visiškai dzindzilin 😄☺️