Illusion parašė:
O gal dar ką kamuoja toksikoze? Man 13 sav. 2 d.bet nu nematau jokio pagerėjimo..![]()
Man tebera.. 12 sav
Illusion parašė:
O gal dar ką kamuoja toksikoze? Man 13 sav. 2 d.bet nu nematau jokio pagerėjimo..![]()
Man tebera.. 12 sav
purle parašė:
Jums nėra 13 savaičių. Td rodo eianamąją savaitę. T.y. kai sueina 12 savaičių, rodo, kad įžengėte į 13ą savaitę. Sueis 13- rodys, kad 14 ir panašiai.
…
Na bus aišku penktadienį darys ecko
Mane pykino diena ir nakti, poto supratau, kad valgymas man mazina pykinima tai praktiskai pragulejau visus menesius valgydama ir leisgyve. Nuo praeitos savaites pykinimas palengvejo ir prasideda diena kai ateina laikas valgyti, nes turiu valgyti kas dvi valandas, bet pavalgius dingsta. naktim nebepykina pries miega tik pavalgau ir datraukiu iki ryto 😊 O galvos skausmai ir man labai padaznejo🙁
vakaryteee83 parašė:
Nelabai siunčia dbr i amerika kai yra europoje![]()
Nezinau is kur pas jus tokios zinios, bet mano tyrimai buvo atiduoti kurjeriui mano akyse tai zinau kam ir kur buvo nusiusti ir kodel jie buvo vieni is brangiausiu 😊
Illusion parašė:
Šiek tiek geriau. Bet geriau vadinu tas dienas kai pravemiu iki pusdienio, o tada jau galiu kažką užvalgyti. Va tada jau tam tikrą laiką jaučiuosi geriau, galiu bent namus apsitvarkyti. Ir jau būna savaitėje bent viena diena kai netenka 🤮 o nuo maždaug 7sav vemiau nuo ryto iki vakaro. Džiūvėsiais ir vandeniu gyva buvau. Laikykimės 💪🌺
RADVILE parašė:
Labas, jau pradedu žvalgytis neščiosios pagalvės miegui ☺️
Prašau parašykit nuomonę, patirtį kurios jau ankščiau naudojot, kokia išsirinkote?…
Aš taip pat jau žvalgausi pagalvės ir niekaip nesuprantu kokia čia būtų patogiausia. Šiaip bent aš linkstu į u formą, kadangi ji platesnė, atrodo patogesnė ir universalesnė. Čia LT kainos žiauriai kosminės🙈 mačiau alli yra didelė pagalvė visam kūnui tai apie 20e kainuoja, čia maža blemba apie 40🙈🙈🙈
Gandriukė27 parašė:
Aš taip pat jau žvalgausi pagalvės ir niekaip nesuprantu kokia čia būtų patogiausia. Šiaip bent aš linkstu į u formą, kadangi ji platesnė, atrodo patogesnė ir unive…
Lidle nuo ryt "bananai" po 15 € 🙂
https://www.lidl.lt/lt/p/busimai-mamai-ir-mazyliui/daugiafunkce-pagalve/p49500
https://www.babydo.lt/nesciosioms/nesciosios-maitinimo-pagalves.html Sveikutes nusipirkau tokia pagalve tiesiog puiki ir jokiu grikiu jokio čežėjimo 🙂
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai