juratinka1 parašė:
Man irgi labai skauda, bet gine sake, dle to kad viskas plečiasi
As net paklausiau, sakau gal kokie raisciai, nes nu neimanoma vos is lovos islipu. Tai sake del galvytes ir siaip jau i pabaiga viskas, tai normalu
juratinka1 parašė:
Man irgi labai skauda, bet gine sake, dle to kad viskas plečiasi
As net paklausiau, sakau gal kokie raisciai, nes nu neimanoma vos is lovos islipu. Tai sake del galvytes ir siaip jau i pabaiga viskas, tai normalu
Musmus parašė:
Mano irgi 30d terminas, nėštumas 3, sunkoka, bet pakenčiamai :)) man irgi nustatytas GD, 35 sav mazylis svere 2400, kontroliuojama dieta, tai sake, leistu ir po 40s…
Man su gd (kontroliuojama dieta) leido nešiot iki 41 savaitės. Tai terminas buvo 17 d, tai nuo vakar vaikštau į dienos stacionarą. Vakar žiūrėjo kaklelį, ten kažką sujudino truputį, naktį buvo prasidėję paruošiamieji, bet jie taip ir baigėsi 🙂 o šiandien dar echoskopu pažiūrėjo, tai sakė kaip ir viskas ok, ir liepė jau gimdyt 😂 aha, lyg gydytojas pasakė, ir nuo to kas pasikeičia 😂 tik vaiko svorio nekomentavo, o aš ir nepaklausiau 🙄
himmel parašė:
Mamytes, help! Jau antra nakti kudikis neima kruties, rekia iki pamelynavimo8 dienos mums, tai tik mokomes valgyti. Jau sekesi gana neblogai, bent jau man taip …
Nuo maitinimo pradžios iki kitos pradžios.
Šiąnakt ir mums sunki naktis buvo, labai irzli mergytė buvo, nevalgė, verkė... Gal augimo šuoliai kokie, nežinau net. Už tai dabar miega puikiai
Sveikos, snd mane paguldė į stacionara, nes buvau lb išsigandusi 😞 nuo ryto visiškai nejaučiau vaiko judesių, pradėjau judinti nieko, galvoju na gal dar miega galvoju nueisiu pasidarysiu valdyti ir prasijudinsi. Sėdžiu darau valgyt, nū vis neramu-judinau judinau, geriu vandenį nieko. Sakau nū nafik varau į GN tegul pažiūri nes išeisiu iš proto. Atvažiuoju, pasižiūrėjo tonusus, juda viskas gerai, širdelė plaka viskas gerai, nū o aš judesių nejaučiu 🤔 gine apžiūrėjo sako vaikeli, pas tave 2cm.atsidarymas,kaklelis minkštas minkstutelis, tau gimdymas gali prasidėti bet kada. einam echo-atėjom pasižiūrėjo viskas gerai galvyte isistacius ir ką sako daktarė laukiam, žiūrim tada tonusus ir laukiam iki rytojaus ☺️
himmel parašė:
Mamytes, help! Jau antra nakti kudikis neima kruties, rekia iki pamelynavimo8 dienos mums, tai tik mokomes valgyti. Jau sekesi gana neblogai, bent jau man taip …
Jėzau ir man taip buvo su pirmu,seselės sako duokit vaikui krūtį,sakau blyn kad jis neima o rėke.Nes jis mat pabando patraukti ir neišėjus rėkia tada neima vėl rėkia.Na mums tai teko prašyt mišinuko ir aš su pientraukiu taukiau ir duodavau savo kad tik nenustotų gamintis.Kuo toliau tuo jis baisiau neimė krutinės,tim pridėdavau ir klykimas,aš verkti pradėjau🤧,aš tada duodavau mišinuko nurimti bet neprivalgyti,nusitraukiu,sudrėkinu pienuku krutinę ir tada jam duodavau.Būdavo nurimęs ir paimdavo.Košmaras buvo🤦♀️Bet man teko maitinti ir mišinukais ir pačiai,na bet jis laaaabai valgus buvo ir kiek aš beyraukčiau nedaugėjo,o jis buvo nekantrus ir patraukdavo,krutinė tuščia ir verkdavo,tada vėl jam mišinuką o aš vėl bandau traukti
himmel parašė:
Man pienas uzsikure 3-4para, nuo 2sav nebezadinu maitinti, nes buna ismiega 3h, o kartais ir 2-3h kabo. Jei svoris auga nrm, tai ir gerai
Jura k parašė:
o kas liečia tokios įdomesnius skausmus, tai man pradėjo kelis kart per dieną kairę koją lyg rakinti, bet čia pačiam viršuje, vos eina paeiti tada ir lb skauda, mat…
Man jau porą savaičių dešinę koją vis parakina irgi taip idomiai, tuo metu net paeiti negaliu, tai irgi manau kad kažką uzspaudzia.
Mamos,o ka pacios valgot maitindamos?man ligonineje sake,kad valgyti viska ir ziureti kaip vaikas reaguos,tik privengti uogu🤔su zindymu ir mums ivairiai,kartais ir 3val ismiega pavalges,o kartais kas valanda nori kruties.jau neblogai nukramte spenelius,tai skausmingas zindymas😉
himmel parašė:
Tarpas skaičiuojasi nuo vieno pradžios iki kito pradžios. O soskės negauna? Gal jums kokį streiką ankstyvą ji iššaukė?
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai