Rigi parašė:
Kažkoks kosmosas. Antra diena. Grįšta iš darželio sveikas. Pamiega pietų pogulio ir va toks bėrimas atsiranda. Gal kam teko susidurti ar girdėti, kad taip būtų? Po …
Dilgelnė
Rigi parašė:
Kažkoks kosmosas. Antra diena. Grįšta iš darželio sveikas. Pamiega pietų pogulio ir va toks bėrimas atsiranda. Gal kam teko susidurti ar girdėti, kad taip būtų? Po …
Dilgelnė
Pocahontas_ parašė:
Kurios auginate mergytes,gal turite rekomendaciju leliu vezimeliu kokius turite ir esate patenkinti?☺️
Mes žinokite turime papraščiausius iš Pepco, pravaro pro visus kelius pokolkas :))
Pocahontas_ parašė:
Kurios auginate mergytes,gal turite rekomendaciju leliu vezimeliu kokius turite ir esate patenkinti?☺️
Aš irgi pirkau vieną pigiausių variantų iš pigu.lt, iki 10eur, tai patenkinta važinėja...
Labas mamytes, pasipasakokite kaip jus siuo metu darote, ar esate isleide vaikus i darželį ir iskart sugryze i darbus? O gal trecius metus pasieme laikiate kol mazyliai adaptuosis ir tada sugrysite i darbus? O gal birzoje stovite? 🙂 Ydomu nes pati esu pasiemus trecius metus ir galvoju kaip toliau elgtis kada i darbus sugryzti ir pan .😊
karolinna parašė:
Labas mamytes, pasipasakokite kaip jus siuo metu darote, ar esate isleide vaikus i darželį ir iskart sugryze i darbus? O gal trecius metus pasieme laikiate kol mazy…
Priklauso visiškai nuo jūsų ir vaiko. Mano sūnelis nuo 1 metų ir 4 mėnesių rampampam į darželį, o darbus pradėjau po biškį nuo to kai sukako jam 1 metai. Pradžioje tėtis pažiūrėdavo, po ti darželin. Žinoma tai dariau atsargiai su mintim kad galiu bet kada grįžti į dekretą jei jam bus blogai. Bet jam laaabai patinka su vaikais ir naujoje aplinkoje. Patinka pokyčiai, į darželį su šypseną, į namus su šypsena, visose foto daržely su šypsena. Tai ir lėmė apsisprendimą. O jei yra pasirinkimas pirmus mėnesius nedirbčiau dėl vaiko ligų dažnumo daržely arba dalinai, jei yra galimybė derint kaip man, tada viskas ok.
karolinna parašė:
Labas mamytes, pasipasakokite kaip jus siuo metu darote, ar esate isleide vaikus i darželį ir iskart sugryze i darbus? O gal trecius metus pasieme laikiate kol mazy…
Aš buvau prasitęsusi iki spalio 1 d ir dar pasiimiau sukauptas atostogas tad dar iki lapkričio vidurio atostogausiu. Toliau matysim ar į darbus grįšiu ar teks į darbo biržą eiti, nes darbdaviai nebežada priimti į darbus, kadangi jie nenori žmonių su mažais vaikais
karolinna parašė:
Grįžau į darbą iškart po 2-jojo gimtadienio, rugpjūčio pradžioje, tai rugpjūtį kelias savaites tėtis atostogavo, tada su močiute, o dabar nuo rugsėjo 1 į darželį...
Visa laimė su darželio adaptacija viskas ok (gal padėjo ir tai, kad rugpjūtį jau ne su mama praleido), tai jau visą dieną darželyje lieka, o jei kokia liga ištinka kol kas sukamės su vyru dirbdami iš namų pakaitomis, ar močiučių pagalba...
Gervėsuoga parašė:
Grįžau į darbą iškart po 2-jojo gimtadienio, rugpjūčio pradžioje, tai rugpjūtį kelias savaites tėtis atostogavo, tada su močiute, o dabar nuo rugsėjo 1 į darželį...…
Kaip gerai, kai mociutes netoliese yra ir gali padeti. 🙂 Pas mus aplink nera nei mociuciu nei tetu, užtai i darba išeiti dirbti ir baisu kai neturi palikti vaiko ligos atveju ar pan. Tėtis taip pat dirba toki darbą kur susiderinti neimanoma 😏
karolinna parašė:
Kaip gerai, kai mociutes netoliese yra ir gali padeti. 🙂 Pas mus aplink nera nei mociuciu nei tetu, užtai i darba išeiti dirbti ir baisu kai neturi palikti vaiko li…
Tiek tėtis, tiek močiutė atostogas tuo metu ėmė
o šiaip ir aš mąsčiau, gal prasiilginti VPA, bet tada jau neaišku kiek, kaip su darželiu seksis, ar ligos neužpuls, ir t.t... tai tiesiog nusprendžiau grįšti į darbą ir jau tada spęsti problemą, kai ji bus...
aišku tikrai dėkinga situacija turiu, kad yra šiek tiek pagalbos iš šalies, dirbti galiu iš namų, bet pasilikau sau ir opciją grįžti į VPA, jei jau labai būtų viskas nesusiderinę...
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai