dendidy parašė:
Kokia ilgakoja atrodo![]()
Tik atrodo 😃
dendidy parašė:
Kokia ilgakoja atrodo![]()
Tik atrodo 😃
Mes buvom tarpusventyje Varsuvoje su tikslu i zoo ir vandens atrakcionu parka. Kelione i prieki truko apie 5h, su vienu stopu 😁 vaziavom lengvai, maniskis megsta knygas, tai joms ir uzsiemem. O atostogaujant papuolem visiskai ant dantu dygimo. Per 3 dienas islindo 4 dantys. Nevaziavom i jokius vandens parkus. Kelione namo buvo siaubinga. Stojom gal 8 kartus. Zodziu 😁🤐 nebeturiu nuomones apie keliones su masina 🤣
Pasikeitusi parašė:
Mamytės, kiek kalba jūsų vaikučai?
Mazai. Tik savo kalba daug varo. 🙂
Rasytė12 parašė:
Mazai. Tik savo kalba daug varo. 🙂
Mano taip pat. Mama tik toks aiškesnis, o šiaip mamama, tetete. dadada, bababa bet tokie tik bereikšmiai skiemenavimai.
Berniukai truputį vėliau matyt
Mano mergaite ir su broliu auga tikrai galvojau kad anksciau sita prades kalbeti, bet brolis iki 2 metu gestikuliavo ir muke
ir sita taip pat viska rodo viska supranta bet neklba nors tu ka. Gestikuliuoja ir mmm ir rodo ko nori. Sako mama tete baba dode( Domas brolis) bet jei lb paprasai kad pasakytu. O mama tai nz per diena kiek kartu pasako. Bet nepergyvenu nes kai brolis pradejo dvieju metu kalbeti tai net galva iskausdavo nuo jo ciauskejimo ir db ciauskutis
dendidy parašė:
Mano mergaite ir su broliu auga tikrai galvojau kad anksciau sita prades kalbeti, bet brolis iki 2 metu gestikuliavo ir mukeir sita taip pat viska rodo viska su…
Svarbu viską suvokia! Mano ir į pasakymus nelabai reaguoja
Sveikos mamos, mus aplanke nelemtas kovidas
tetis atlaike normaliai sunus karsciavo para iki 39 db jau nebekyla lyg. O dabar mazoji su 38
stoga jau rauna kaip turi buti
greiciau viskas praeitu
ar jus sirgot kovidu kaip atlaikr maziai? Aj tiesa mes vis dar geriam antibijotikus nes kosejo labai praeita sav. Tai daktarei pasiskambinau sake nenustoti gerti kol nepasveiksim.
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai