TheKooks parašė:
Nebloga kaina dabar. Tik kazin ar pasiteisina tie miegmaisiukai?
Mano beveik.dvimete miega dar tokio tipo miegmaisiuke. Mums jie labai pasiteisino
TheKooks parašė:
Mano beveik.dvimete miega dar tokio tipo miegmaisiuke. Mums jie labai pasiteisino
Adelė85 parašė:
Man rodos visoms čia aišku, kad tiesiog moteris ne taip rašo, bet ne... Reikia pasikabinėtijuk atvirkščias variamtas mažai ir tikėtinas...
Na kaip kas supranta tą kabinejimasi 😁 gal žmogus nesupranta, kad ne taip raso, jeigu nepataiso? 😁 Nei aš piktai ką parašiau nei ką, tiesiog žmogus rašo atbulom ir kliuna už akių 😉 o esant aukštam spaudimui ir man magni leido po cp, taip kad ją gydo tikrai gerai, manau kad priežiūra gera, būtų rizikų tai seniausiai būtų supakuota 😉 peace 🏳️😁
TheKooks parašė:
As nusipirkau😊 tikiuosi pasiteisins
Adelė85 parašė:
Man rodos visoms čia aišku, kad tiesiog moteris ne taip rašo, bet ne... Reikia pasikabinėtijuk atvirkščias variamtas mažai ir tikėtinas...
As ta suprantu, bet 150/100 arba 140/90 tai tikrai nera tie siektini spaudimo skaiciai nestumo metu...
TheKooks parašė:
Jis plonas, vietoj pleduko ar vasara
Pilkiukas parašė:
Labas rytas, kaip jaučiatės tos, kurioms gimdymo data jau už kelių dienų?![]()
Pastai jau... Vakar i vakaro puse tai jau visai, naktis irgi tokia tokia... Man pagal vaiko galvyte echo rodo gruodzio 29d. Nors labiau sausio 1d.pagal visa kita ir mm.
Pilkiukas parašė:
Kaip banginis
diena dar diena nu naktį sunku verstis, kvėpuoti. Laukiu nesulaukiu pabaigos. O ji 12.31 😁
TheKooks parašė:
Man su pirmuoju labai pasiteisino, nes kaldrytes ir taip visokius uzklotukus visada nusispardydavo 😁 turėjau kelis, tai miegojo turbūt iki kokių 2 ar daugiau metų 😉
Pilkiukas parašė:
Labas rytas, sunkiai ištisai pilvą maudžia, gimdos kietejimus stengiuosi iškvėpuoti, naktys košmaras, ant kiek skauda verstis ir dūrimai visokie į kaklelį jaučiasi ir per nugarą skausmas su karščio banga nudiegia, jau pavargau 🤰😒
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai