AgBn parašė:
Mamos, ar duodate paragauti savo maisto? Na taip kartais gailiai ziuri 🥺
Aš duodu valgau sveikai tikrai kažko ekstra wow negautu iš mano maisto, truputis prieskoniu nenužudys manau
AgBn parašė:
Aš duodu valgau sveikai tikrai kažko ekstra wow negautu iš mano maisto, truputis prieskoniu nenužudys manau
AgBn parašė:
Duodu, aišku, tik paragaut ir ne bet ko, na ne rūkytos dešros😄 Bet maniškis ne gailiai žiūri, o rėkia, lipa, bando atimt.
AgBn parašė:
Taip, valgo is bendros lekstes. Su tais visokiais prieskoniais tik atsargiai as, nepadauginu
Mamos, kurios supranta apie Vilniaus registraciją į darželius. Pildžiau prašymą pradėti lankyti nuo 2022 09mėn. Darželių buvo labai mažas pasirinkimas (suprantama - ne visi darželiai priima tokius mažus). Bet užpildžius prašymą prie visų rašo "nėra tinkamos grupės". Gal kas gali paaiškinti kaip čia suprast?

Renko21 parašė:
Mamos, kurios supranta apie Vilniaus registraciją į darželius. Pildžiau prašymą pradėti lankyti nuo 2022 09mėn. Darželių buvo labai mažas pasirinkimas (suprantama -…
Reiškia, kad nepriima tas Jūsų norimas darželis tokio amžiaus vaikų. Gal tik nuo 2 metų. Deja, bet tokia realybė. Dar galit bandyt keist datą, kad ne nuo 2022-09-01 lankytų, o nuo tos dienos, kai jau vaikui pilnai 1m ir 6 mėnsueina, pagal jo gimimo dieną. Bet pirmenybė priimant yra vyresniems vaikams. Jei bus laukiančių 1m ir 7 mėn, priims juos. Ir Jums neturėjo leist baigt registracijos man atrodo, jei taip rašo
Kadangi nuo rytojaus jau dalina vietas, tai bandykit ieškot tokio, kuris turi grupę nuo 1,5 m, jei pavyks gauti, vėliau pasikeisit į artimesnį ar labiau norimą
Red_Flower parašė:
Gal kuri mamyte yra is Panevezio ir galetu rekomenduoti privacia ginekologe? 🌸
Justina Račkauskienė, Abukevičienė 🙂
Niuse parašė:
Justina Račkauskienė, Abukevičienė 🙂
Gal galite atsiusti adresa arba tel nr? 🌸
Sveikutes, gal kurios beibis perejo prie 1 pieti miegelio?
Kankinames su tuo miegu. Miega kolkas 2 kartus,bet vakare be 21 h neuzmiega, kelias po 3-6 k.per nakti, 1k.valgo. o keltis ir pradejo anksti 6.30-7h.
Gal jau reiktu pereit prie vieno miego, kad geriau miegotu naktim. Kaip manot?Planuojat naktim nebemaitint nuo 1 m.?
Tiesa, panasu,kad pagavom antra zirneli ☘ Po 2 sav.eisiu pas gine.
Eglelita parašė:
Sveikutes, gal kurios beibis perejo prie 1 pieti miegelio?
Kankinames su tuo miegu. Miega kolkas 2 kartus,bet vakare be 21 h neuzmiega, kelia…
Pas mus taspats su miegu paskutinis miegas gaunasi apie 18 ir tada miega tik 22 arba 23. Keliasi 7 nu kažkoks kosmosas... Vieno mum neužtenka miego baisūs ožiai tada tai nežinau ir aš ka daryti. Nakti keliasi n kartu valgo 3 kartus pm po 180 ml
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai