kaamila parašė:
O kaip paskui, ar pirmojo vaiko miegas suretėjo? Nes manoji irgi naktį keliasi dažnai, maždaug dažniausiai kas 1.5-2 val.
Mano pirmas išvis nerami dūšia buvo iki pusantrų metų, kai maitinimą 1metų 4 mėn nutraukiau, po mėnesio pradėjo miegot, nes keldavos ištisai naktim. Bet toks charakteris ir yra dirglus, užsidega, ožiai kai pareina, daržely būna susimuša, pastumia vis ką, nenustygsta ramiai vietoj, matyt tas duoda, kad vaikui sunku miegot, nes diegliukų neturėjom. Didesnio tonuso visad buvo, lankėm mankštų, toks stiprus vyrukas. Tai dabartinis vaikas kaip diena ir naktis, manau jau ir ateina vaikai su savo temperamentu. Naktį atsikelia tai raitos, šnopuoja, per miegus pajaučiu, kad kažkas kruta, o berniukas iškart skardus verkimas būdavo. Na mano babaužiukas buvo, jum gal išaugs ir gerai paskui miegos
RyzaVovere parašė:
Mano👶keliasi kas 2-3val nakti, anksciau buvo ir reciau. Daktare sake svarbu dienos tie intervalai. Tik mano pirma men lb mazai priaugo🤦♀️tai diena liepe kas 2 val …
Taip vyro brolio žmonai abu vaikai parpdavo nuo gimimo, bet sunkokai svoris augo, tai teko žadinti. Na mes pas gyd kai būsim, jei normaliai viskas auga, tai ir nežadinsim. Mano tokia nėr burbulė labai, pilvukas didelis, o kojos ir rankos gana lieknos, gimė 3,350, dabar 5400 kiek svėriau naujamgimio svarstyklėse.