KarinaBaby parašė:
as jau po truputi kraunu lagamina, siandien nusiaubiau pepco. kur jus perkat merliukus? labai daug atpylinejo maniskis, reik merliuku...
Aš per mūsų mažylius buvau radus moterį kuri siūna
KarinaBaby parašė:
as jau po truputi kraunu lagamina, siandien nusiaubiau pepco. kur jus perkat merliukus? labai daug atpylinejo maniskis, reik merliuku...
Aš per mūsų mažylius buvau radus moterį kuri siūna
KarinaBaby parašė:
Karina, tikiuosi pasidalinsit instagrame savo lagamino turiniu, kai jau viską susikrausit! 🤗😇
KarinaBaby parašė:
O kiek ju planuoji isigyti?
Bei koks jusu intagramas?🤩
KarinaBaby parašė:
Uzsisakiau is Ali kelis pabandymui merliukus, vienas atkeliavo labai fainas, minkstas - tai uzsisakiau dar 3 is to pacio pardavejo
dar sese nupirko 3 dovanu
manau gal uzteks kokiu 8-10 🤔 ar reiktu daugiau turet?
Irvutė parašė:
Uzsisakiau is Ali kelis pabandymui merliukus, vienas atkeliavo labai fainas, minkstas - tai uzsisakiau dar 3 is to pacio pardavejodar sese nupirko 3 dovanu
m…
Na vat ir as galvoju apie 10 gal turet🤔
Irvutė parašė:
Uzsisakiau is Ali kelis pabandymui merliukus, vienas atkeliavo labai fainas, minkstas - tai uzsisakiau dar 3 is to pacio pardavejodar sese nupirko 3 dovanu
m…
Aš turėjau 6, kadangi daug skalbėm, tai išsisukom, bet jeigu rečiau skalbt, tai manau 10 pats tas
Koks jūsų požiūris į epidūrinę nejautrą? Kas esate turėjusios, ar svarstote apie galimybę ir vėl ja pasinaudoti? Kadangi aš visai negimdžiusi, tai net nežinau ką bepasirinkti. Labai bijau tų visų galimų komplikacijų, o ir pats faktas, kad gimdysi pati aktyviai natūraliai nejausdama, kada reikia stumti, nejaučiant apatinės dalies, man gal netgi daugiau streso suteiktų, nei tų visų baisiųjų skausmų iškentimas. Kol kas labiau linkstu link to, kad nepasinaudoti epidūru. Įdomi jūsų nuomonė ir patirtys
Apelsinass parašė:
Koks jūsų požiūris į epidūrinę nejautrą? Kas esate turėjusios, ar svarstote apie galimybę ir vėl ja pasinaudoti? Kadangi aš visai negimdžiusi, tai net nežinau ką be…
As nei su viena neimiau, nors tikrai lb skaudejo nes ir skatino su abiejomis nuo 1cm, ir db neimsiu, nes jau geriau kaip nors iskentesiu negu po to komplikacijos del nugaros ir pan...
Irvutė parašė:
m…
Ikelkit nuoroda jei galit
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai