mmatrioska parašė:
Kas valanda kruties![]()
Pas mane irgi dažnai. Pavargstu jau kartais.
mmatrioska parašė:
Kas valanda kruties![]()
Pas mus manau prasidejo miego regresas. Diena užmigdyti pavyksta tik vežimuke, max iki 40 min ir tai supuojant. Miegui naktį migdomes kokia valanda-pusantros, su ašarom, klykimu.. naktį verčiames, bandom šliaužti, atsiversti nemokam todel verkiam.. dažnai prabundam, ir dažniau valgom. Jau kokia ketvirta diena tas pats. 🤷🏼♀️
Hortė parašė:
Mes kartu miegam tai nevargina,ant kito sono ir toliau miegu. Tik uzknisa kartais kad taip daznai jei vakarais palieku lovoj ir as iseinu i kita kambari tai kas puse h, kas h reikia vis pareit isnaujo pagulet
Hortė parašė:
Jūsų mažyliai dar vis dažnai keliasi naktimis?
Kartais 2, kartais 4-6 kartus
Coliukeobuoliuke parašė:
Pas mus manau prasidejo miego regresas. Diena užmigdyti pavyksta tik vežimuke, max iki 40 min ir tai supuojant. Miegui naktį migdomes kokia valanda-pusantros, su aš…
Pas mus tas pats buvo apie mėnesį, dabar jau truputį geriau užmiega. Žiūrėkit pagal vaiką jei pradeda trint akytes ir jau rodo, kad miegot nori tai dar palaukit kažkiek laiko iškart neguldykit, nes klykia tada, mums bent jau padėjo, kad guldžiau ne iškarto ir ne pagal valandas. Nors nakčiai kiekvieną dieną eina tuo pačiu laiku
Hortė parašė:
Sakiau, kad daktarė sakė maitinti pagal poreikį o ne valandas.
Jūs gal gyvenate kartu su anyta?
Neužsileiskite ant galvos ir brėžkite ribas - jūs juk mama, pati žinote,kas jūsų vaikui geriausia.
Patarimas iš patirties,norint išsaugoti sveikus nervus
sėkmės!
Ecornholio parašė:
Jūs gal gyvenate kartu su anyta?
Neužsileiskite ant galvos ir brėžkite ribas - jūs juk mama, pati žinote,kas jūsų v…
Negyvenam. Mes gyvename Vilniuje o ji Marijampolėje.
Coliukeobuoliuke parašė:
Pas mus manau prasidejo miego regresas. Diena užmigdyti pavyksta tik vežimuke, max iki 40 min ir tai supuojant. Miegui naktį migdomes kokia valanda-pusantros, su aš…
Pas mus irgi intensyvus miego regresas... irgi panašiai kaip pas jus.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai